Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

4 навички, які варто розвинути мандрівникові до завершення карантину






Оскільки уряд увів адаптивний карантин до 22 червня, а значить туристичні поїздки за кордон можна буде здійснювати не раніше ніж через місяць. Ще один місяць без подорожей - це, звичайно ж, складно, але це відмінний варіант, щоб до них як слід підготуватися і розвинути необхідні туристу навички.

Навички, які варто розвивати туристу під час карантину:

  • 1. Підтягнути знання іноземних мов. Існує величезна кількість мовних онлайн-курсів, як платних, так і безкоштовних. Тому багато в чому бажання вивчити іноземну мову залежить тільки від тебе. Навіть якщо ти володієш англійською на високому рівні, а свою наступну подорож плануєш, наприклад, в Португалію, рекомендуємо вивчити кілька фраз португальською, щоб порадувати і заручитися підтримкою місцевих.
  • 2. Стати професійним "смартфон-фотографом". Намагаючись заощадити місце у валізі, багато хто відмовляється від професійної камери. Тим більше, що сучасні смартфони дозволяють робити фото, практично не поступаються за якістю фотоапаратам. А щоб фотографії з наступної відпустки точно вразили всіх твоїх підписників - пройди курси фотографії на смартфон.
  • 3. Навчитися керувати вітрильником. Так, є навіть онлайн-курси з управління вітрильником, щоб по закінченню карантину ти б змогла граціозно поплисти в захід. Для початківців розробили курс з анімованими уроками тривалістю 20 годин. Всіх бажаючих навчать всьому від в'язання вузлів, до швартування і навігації. Також передбачені тренування з симулятором плавання під вітрилом.
  • 4. Навчитися захоплююче розповідати про свої подорожі. Ти багато подорожуєш, але у тебе ще немає свого блога? Або про подорожі нагадують лише знімки, без цікавих історій? Саме час виправляти ситуацію. Як? Потрібно пройти курси для письменників. Може після історій про подорожі ти наберешся натхнення на цілу книгу, як знати.


Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все