Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Hotel Saint Tropez 3*




РАСПОЛОЖЕНИЕ

Отель Saint Tropez удобно расположен в Риччоне, всего в нескольких шагах от моря, на авеню Ceccarini со многими известными магазинами, ресторанами, в 200 м от автобусной остановки, в 1.1 км от железнодорожного вокзала и в 3.9 км от аэропорта.


ОБЩАЯ ИНФОРМАЦИЯ ОБ ОТЕЛЕ

Це помешкання розташоване в 3 хвилинах ходьби від пляжу Готель Saint Tropez розташований усього за 300 метрів від пляжу міста Річчоне. До послуг гостей безкоштовна стоянка для автомобілів, безплатний Wi-Fi і безкоштовні велосипеди в користування. Для гостей також без жодної додаткової оплати здійснюють трансфер до залізничного вокзалу Річчоне.


НОМЕРА

Номери готелю Saint Tropez оснащені кондиціонером і телевізором із супутниковими каналами. У розпорядженні гостей також перебуватиме балкон. Бездротовий доступ до інтернету (Wi-Fi) надається безкоштовно. Описание номеров: балкон; кондиционер; беспроводной доступ в Интернет; сейф; телефон; ванная комната с феном.


ИНФРАСТРУКТУРА И УСЛУГИ

Гості матимуть можливість розслабитися в сауні готелю та відвідати тренажерний зал. Персонал закладу може організувати для гостей морські прогулянки або екскурсії довколишньою місцевістю. Послуги няні на пляжі надаються безкоштовно, а в готелі — за додаткову плату. Инфраструктура отеля: reception; парковка автомобилей; обслуживание в номерах.​ Развлечения: экскурсии по окрестным достопримечательностям; пляжные и водные виды спорта.


ПИТАНИЕ

У ресторані Saint Tropez подають традиційні страви італійської кухні та щедрий "шведський стіл" із закусок, овочів і сиру. Сніданок також сервірують у формі "шведського столу".


ПЛЯЖ

Пляж собственный; прямой доступ.


ДЛЯ ДЕТЕЙ

Услуги няни на пляже предоставляются бесплатно, а в отеле - за дополнительную плату.

Узнать цену Назад к списку

Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все