Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Готелі Туреччини працюватимуть з обмеженнями через коронавірус






Готелі будуть заповнені на 60%, а туристам будуть вимірювати температуру і видаватимуть захисні маски.

У Туреччині готелі будуть дотримуватися низки обмежень через коронавірус. 

"Відповідно до вимог Міністерства культури і туризму Туреччини, готелі цього літа можуть бути заповнені максимум на 60%. У туристів при заселенні вимірюватимуть температуру і видаватимуть їм маски. У готелях буде обладнана карантинна зона, куди будуть відправляти постояльців з підозрою на COVID-19", - сказано в публікації.

Також наголошується, що дверні ручки та інші поверхні в готелях будуть регулярно дезінфікувати, а номери після виселення гостей будуть залишатися порожніми протягом 12 годин.

При цьому в зонах харчування продукти будуть закриті захисною скляною панеллю на випадок кашлю і чхання когось із гостей. Між столами буде дотримуватися дистанція в півтора метра, а кількість людей в обідніх залах буде обмежена. На час зникнуть кавомашини і інші автомати з напоями, якими масово користуються постояльці.

Соціальна дистанція буде дотримуватися і на пляжах. Рівень хлору в басейнах буде підтримуватися на значному рівні. SPA-центри та фітнес-зали в цьому сезоні будуть закриті.

У свою чергу глава МОЗ Туреччини Фахреттін Коджа заявив, що країна пройшла перший етап боротьби з коронавірусом.

"Наша країна завершила першу фазу в боротьбі з коронавірусом. Зараз ми знаходимося в перші дні другого етапу, і гарантією нашого успіху є дотримання заходів [обережності]", - сказав міністр.

Коджа зазначив, що "Туреччина змогла взяти під контроль пандемію", але "загроза коронавірусу не зникне до тих пір, поки не вилікується останній пацієнт".

Нагадаємо, що Туреччина подолала пік коронавірусу. В країні найнижчий показник летальності від COVID по всій Європі. 6% від заражених - медики.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все