Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Туристичні місця Венеції і Барселони після зняття карантину знову заповнені людьми






Як тільки туризму буде дозволено - він швидко «відіграє» втрати. Це показав приклад Італії та Іспанії, а також США і Австралії, які днями лише зовсім трохи послабили «Коронавірусні» заборони, а в підсумку набережні та площі знову моментально заповнилися народом - поки в основному місцевими жителями, проте швидше за все як тільки влада в якій -то мері дозволять переміщення - до них додадуться й туристи.

В Італії, де жорсткий карантин тривав шість тижнів, людям знову дозволили залишати свої будинки і їздити на роботу. У підсумку громадський транспорт і площі заповнені народом.

В Іспанії також дозволили вихід з дому і поодинокі заняття спортом. У підсумку в Барселоні набережна знову наповнена народом. У Малазі місцеві жителі також займаються йогою і катаються на велосипедах. При цьому пляжі поки закриті, що не заважає великій кількості народу туди стікатися.

Також люди активно виходять на пляжі Флориди - яка «відкрила» карантин, незважаючи на всі темпи зростання захворюваності - і Австралії, яка карантин зняла, користуючись тим, що випадки коронавируса фактично припинилися.

Що цікаво - людей також збирають акції протесту «постраждалих» від коронавіруса. Наприклад, власники магазинів у Венеції зібралися разом для проведення флешмобу, вимагаючи від уряду дозволити магазинам відкритися раніше, ніж планувалося.

При цьому вчені старанно висловлюють песимістичні прогнози. За їхніми оцінками ослаблення карантину може привести до повторного, а то і більш небезпечного сплеску епідемії.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все