Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Туреччина представила план відновлення туристичної галузі: 11 нових правил відпочинку в Анталії






Боротьба з пандемією коронавируса виявилася ефективною, зниження числа нових захворювань досягнуто - заявила влада Туреччини. Тепер в країні розробляють план дій для туристичного сектора «щоб безпечно і стабільно відродити уражену вірусом туриндустрию країни». Тобто, Туреччина також запропонує туристам різні заходи безпеки - від соціального дистанціювання до обов'язкових масок.

Заходи на курортах, включаючи популярну у російських туристів Анталію, пропонуються такі:

1. Для готелів і транспортних засобів буде прийнята система сертифікації. Включати вона буде повний набір необхідного - від навчання співробітників готелю до реорганізації буфетів, ресторанів, конференц-залів або басейнів. До речі, скасування шведських столів на офіційному рівні не пропонують, але пропонують реорганізацію. Зокрема - захистити всю їжу скляними екранами, а сіль, перець і зубочистки видавати в індивідуальній упаковці.
2. Дезінфікуючі засоби будуть доступні в кожному трансферному транспортному засобі, пасажирів розсадять поодинці.
3. Для готелів буде видано дозвіл на завантаження не більше 60%, при цьому власники готелю нададуть туристам, у яких таких не буде. При вході в готелі буде перевірятися температура тіла відвідувачів, а на стійці реєстрації та в фойє будуть використовуватися лінії, що позначають соціальне дистанціювання.
4. В готелі дезінфікуючі засоби будуть доступні в різних частинах приміщень, від вестибюля до поверхів, ліфтів і коридорів.
5. Готельні номери після «здачі» їх туристами повинні бути залишені порожніми на 12 годин
6. Поверхні з щільним людським контактом, такі як дверні ручки, сенсорні екрани, панелі управління, стільниці, станції миття рук і туалети, будуть регулярно дезінфікувати.
7. Зони відпочинку в вестибюлі, місця відпочинку або зони очікування будуть переплановані, щоб уникнути скупчень людей.
8. Водонагрівачі, телевізори і кондиціонери в кожній кімнаті будуть дезінфікувати після від'їзду клієнтів з готелів, і кімнати будуть залишені порожніми на 12 годин для освіження і вентиляції.
9. Персонал готелю, який відповідає за прибирання номера, буде використовувати засоби індивідуального захисту під час роботи.
10. Мінімальна відстань між столами в готелях складе 1.5 метра, напої буде приносити тільки персонал.
11. Аналогічні правила, такі як офіційні свідоцтва соціального відстані між лежаками, також будуть застосовуватися до басейнів або пляжам. Причому рівень хлору в воді басейну буде підтримуватися на рівні 1-3 частин на мільйон (ppm) у відкритих басейнах і від 1 до 1.5 ppm в закритих басейнах. Фітнес- і спа-центри швидше за все не відкриються в цьому сезоні.

Крім того, в готелях з'являться карантинні зони, куди будуть полягати туристи з симптомами COVID-19. Для персоналу буде організовано ексклюзивне навчання тому, як впоратися з можливим виникненням зараженого випадку.

«Часткове зняття обмежень буде позитивним для людей і принесе економічний і психологічний полегшення», - заявив Бюлент Бюлбюоглу, голова Асоціації туристичних готельєрів та операторів Південних Егейських островів.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все