Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Туреччина вводить нові заходи безпеки для туристів через коронавірус






В країні запустили програму "Сертифікація здорового туризму", видача сертифікатів розпочнеться з червня.

З початку літнього сезону в Туреччині починає діяти програма "Сертифікація здорового туризму", мета якої - забезпечити туристів від зараження COVID-19. Про це йдеться в поширеній в понеділок, 11 травня, заяві міністра культури і туризму республіки Мехмета Нурі Ерсоя.

"Міністерство культури і туризму Турецької Республіки розробило і запустило програму "Сертифікації здорового туризму", яка починає діяти з початку літнього сезону 2020 року", - заявив Ерсой.

Він також уточнив, що документ буде видаватися міжнародними організаціями та "підтверджувати виконання високих вимог з охорони здоров'я та гігієни праці в авіакомпаніях, аеропортах та інших транспортних об'єктах, в житловому секторі та на підприємствах громадського харчування".

За словами міністра, списки туристичних об'єктів, які отримали сертифікацію, будуть розміщуватися, зокрема, на сайті міністерства туризму.

Також, починаючи з літа, влада Туреччини прийматиме підвищені запобіжні заходи для пасажирів в аеропортах: мандрівникам видаватимуть захисні маски, їх температура буде вимірюватися телевізійними камерами, на території аеровокзалів будуть встановлені дезінфекційні кабіни.

Раніше влада Туреччини ввела в 31 провінції країни чотириденну комендантську годину - з 16 до 19 травня - в зв'язку з епідемією коронавірусу COVID-19.

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все