Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Великобританія вводить 14-денний карантин для всіх, хто прибуває з-за кордону






Великобританія вводить 14-денний обов'язковий карантин для всіх всіх, хто прибуває з-за кордону, виняток становлять в'їжджаючі з Ірландії. Планується, що карантин для в'їжджаючих буде введений в кінці травня, повідомляє BBC.

Уряд Великобританії доручило авіакомпаніям ввести 14-денний карантин для тих, хто прибув до Сполученого Королівства з будь-якої країни, крім Ірландії. Мандрівникам після прибуття на кордоні доведеться повідомляти адресу своєї самоізоляції.

Контроль за обов'язковою самоізоляцією буде здійснюватися шляхом вибіркових перевірок за адресою, вказаною туристом. За порушення самоізоляції на мандрівника буде накладено штраф до 1000 фунтів стерлінгів (1200 доларів, 1100 євро) або застосована депортація.

Поки не ясно, як довго будуть діяти обмеження, і чи зможуть іноземці, які приїхали до Великобританії перебувати на ізоляції в орендованому приватному будинку.

Раніше Великобританія не обмежувала польоти авіакомпаній до даного часу. Авіаперевізники скорочували розклад самостійно, виходячи з актуального попиту і введених в інших країнах обмежень. За даними Євроконтролю, така політика дозволила лондонському аеропорту Хітроу в квітні 2020 року зберегти позицію одного з найбільших аеропортів Європи, незважаючи на значне падіння трафіку. Повітряні ворота обслуговували в середньому 177 рейсів в день.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все