Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Найбільший лоукостер відновить 40% рейсів до Європи вже з 1 липня






Найбільша в Європі авіакомпанія-лоукостер Ryanair відновить 40% розкладу рейсів з 1 липня, при цьому всі туристи будуть зобов'язані носити маски, а з температуру перевірятимуть перед польотом. Також, згідно із заявою авіакомпанії, для відновлення рейсів необхідна відміна урядових обмежень на польоти всередині ЄС і прийняття ефективних заходів громадської охорони здоров'я. Але перевізник сподівається, що до липня ці обмеження точно будуть зняті.

«Ryanair буде виконувати щоденний розклад рейсів майже з 1000 рейсів з більшості своїх 80 баз по всій Європі, відновлюючи 90% своєї мережі маршрутів до Covid-19», - оптимістично планує перевізник. При цьому на даний момент Ryanair виконує всього 30 рейсів між Ірландією, Великобританією і ЄС, звідки Британія в даний момент якраз виходить.

Туристам буде рекомендовано реєструвати меншу кількість багажу, а також реєструватися виключно онлайн. Крім того, їм доведеться проходити температурні перевірки при в'їзді в аеропорт і постійно носити маски в терміналі і на борту літака. Які не пройшли температурний контроль будуть видалені, а тим, хто з'явиться без маски, маска буде надана. «Соціальне дистанціювання» при цьому буде дотримуватися в терміналах і «де це можливо». При цьому на борту в обмеженій кількості залишиться платна їжа, проте платити за неї можна буде тільки за допомогою карт. Саме цікаво, що «доступ до туалетів» пасажирам доведеться запитувати у бортпровідників.

Ryanair також заявив, що всі їхні літаки оснащені повітряними фільтрами і всі внутрішні поверхні літака будуть дезінфікувати щоночі за допомогою хімікатів.

Крім того, Ryanair вже анонсував польоти на літо 2021 року - в асортимент входять перельоти в Іспанію і Францію з Великобританії за ціною до 40 британських фунтів.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все