Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Відпустка - це свята справа: влада Франції здалась під натиском протестів і відкриває пляжі Лазурного берега






На честь виходу їх карантину, який тривав 55 днів, французам дозволили від'їжджати в радіусі 100 км від місця проживання. Відповідно, у Франції поступово доведеться відновлювати туризм, незважаючи на всі прогнози про «другий» і «треті» хвилі вірусу і навіть те, що парламент продовжив надзвичайний санітарний стан до 10 липня. «Відпустка це святе», - впевнені французи.

«Вірус ніколи не бере відпустку», - заявляє, намагаючись переконати французів сидіти в ізоляції міністр охорони здоров'я Олів'є Веран. Однак слідом за «жовтими жилетами» у Франції запрацював рух протесту «Поверни нам море!» У підсумку «пляжне питання» покладено на префектів і представників центральних областей. «Ми розраховуємо відкрити наші пляжі з всілякими гарантіями в найближчі вихідні», - заявляють, зокрема, в мерії Ніцци. Цілком можливо, що зняття заборон пошириться на весь Лазурний берег і Атлантику. До речі, також мер Ніцци додав, що «він не зніме указ, згідно з яким маски обов'язкові в громадських місцях».

Мер Тулона Юбер Фалько заявив, що він «оптимістичний» і прогнозує, що берегова лінія регіону буде відкрита для публіки в ці вихідні. Що цікаво, будуть дозволені плавання, ходьба і окремі спортивні заходи будуть дозволені, а ось зіграти і тусуватися на пляжі залишиться проблематичним.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все