Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

АВІАКОМПАНІЇ ЗАЯВИЛИ ПРО ПОНОВЛЕННЯ РЕЙСІВ З УКРАЇНИ ПІСЛЯ 22 ТРАВНЯ: КУДИ МОЖНА ПОЛЕТІТИ






Зокрема, мова йде про Міжнародних авіалініях України, Czech Airlines, Wizz Air і Lufthansa.

В Україні після закінчення карантину 22 травня планують запускати перші авіаперевезення. На чотирьох сайтах авіакомпаній вже можна зробити бронювання рейсів в травні-червні 2020 року.
Зокрема, мова йде про Міжнародних авіалініях України, Czech Airlines, Wizz Air і Lufthansa.

Ті рейси, що не відбулися через карантин, на сайтах відкриті для бронювання на найближчий після закінчення карантину час. Найближчі перельоти плануються відразу після 22 травня.

МАУ пропонують поїздки, починаючи з 23 травня. Так, з Києва можна поїхати в Берлін, Лондон, Тель-Авів і Нью-Йорк.
Угорський перевізник Wizz Air запускає рейси з 23 травня. Так само можна замовити і квитки назад. На сайті авіакомпанії до бронювання доступні квитки до Києва з Німеччини, Греції, Данії, Естонії, Латвії, Литви, Польщі, Португалії, Словаччини, Угорщини. А вже з червня почнуться рейси із Запоріжжя, Львова, Одеси і Харкова.
Czech Airlines дозволили бронювати квитки на рейси з 24 травня. Однак будуть доступні поїздки за окремими напрямами. Наприклад, в Прагу можна буде полетіти і з Києва 7 раз в тиждень. А з 25 травня запустять три рейси на тиждень з Одеси.
На сайті Lufthansa можна забронювати квитки на рейси з Києва, які заплановані на червень. Поки мова йде про рейси в Берлін.

Проте 6 травня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба говорив, що цього літа повноцінне авіасполучення, швидше за все, не відбудеться.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все