Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Австрія почала послаблювати прикордонний контроль зі Швейцарією






Швейцарія і Австрія входять в число європейських країн, які кілька тижнів тому ввели прикордонний контроль, щоб стримати поширення коронавірусу.

Австрія має намір послабити деякі заходи прикордонного контролю зі Швейцарією протягом декількох днів і повністю відкрити кордон з сусідньою країною до червня.

Про це заявив австрійський канцлер Себастьян Курц швейцарському мовцеві SRF, передає Reuters. "Ми підтримуємо добрі відносини зі швейцарським урядом. Як Швейцарія так і Австрія є невеликими експортоорієнтованими країнами, які добре пов'язані на міжнародному рівні. Наша мета полягає в тому, щоб у найближчі дні ми змогли досягти угоди щодо значного пом'якшення і щоб прикордонний контроль міг бути повністю припинений в червні", - сказав Курц.

Крім того, канцлер Австрії каже, що його уряд на даному етапі успішно веде переговори про ослаблення прикордонного контролю з Німеччиною. Швейцарія і Австрія входять в число європейських країн, які кілька тижнів тому ввели прикордонний контроль, щоб стримати поширення коронавірусу. В останні тижні дві країни почали відкривати деякі закриті пункти пропуску на кордоні і послаблювати міграційні обмеження по мірі зменшення кількості нових випадків інфікування Covid-19 і смертей. На сьогоднішній день у Швейцарії зареєстровано близько 30 тис. 400 заражених коронавірусом і 1 тис. 561 смерть.В Австрії ці показники нижчі: 16 тис. і 600 випадків відповідно.

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все