Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Словенія скасувала заборону на авіасполучення з іншими країнами






При цьому до 12 червня збережеться заборона на посадку літаків, що прибувають з-за кордону, в аеропортах місцевого значення.
Заборона на здійснення пасажирських авіаперевезень між Словенією і зовнішнім світом, введена 17 березня для боротьби з поширенням коронавірусу, припинила свою дію.

Про це йдеться в підсумковому протоколі сесії кабінету міністрів країни, опублікованому на офіційному сайті уряду, повідомляє ТАСС. "Заборона на здійснення міжнародних повітряних перевезень як з території Євросоюзу, так і з третіх країн у міжнародні аеропорти Словенії, більше не є необхідною і розумною мірою, - наголошується в документі. - При цьому до 12 червня збережеться заборона на посадку літаків, що прибувають з-за кордону, в аеропортах місцевого значення". Після початку пандемії коронавірусу словенська влада припинила всі регулярні залізничні та автобусні рейси, які зв'язували країну із сусідніми країнами. Перетнути кордон Словенії можна лише через обмежену кількість прикордонних переходів, на кожному з яких обладнаний спеціальний пункт санітарного контролю. Крім того, було перервано авіасполучення з іншими країнами і закрита більша частина малих переходів через кордони з Австрією, Угорщиною, Італією та Хорватією.

В'їзд з-за кордону дозволений лише громадянам і власникам словенської посвідки на проживання, після перетину кордонів вони зобов'язані пройти семиденний карантин. Виняток робиться для водіїв вантажівок, які доставляють товари з сусідніх країн. Крім того, сезонні робітники, іноземні власники земельних ділянок у Словенії можуть звернутися до влади за спеціальним дозволом на в'їзд, заявки на який розглядаються в індивідуальному порядку. Жителі прикордонних районів Словенії також можуть відвідувати сусідні держави в робочих цілях за умови згоди на це місцевої влади.
 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все