Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Дозвольте вийти: у літаках Ryanair можна буде потрапити в туалет тільки після дозволу бортпровідника






Також через нові заходи безпеки Ryanair обмежить асортимент товарів на борту до упакованих снеків і напоїв, придбати їх можна буде тільки за безконтактної оплати.

Ірландський лоукостер Ryanair ввів заборону на черги в туалети на борту літаків, а тому пасажири зможуть відвідати вбиральню тільки після отримання дозволу від бортпровідників.

Як повідомляє avianews.com, нові правила запроваджені в рамках заходів з протидії COVID-19. Також серед нововведень вказані перевірка температури в аеропортах перед вильотом і обов'язкове носіння маски в терміналах і під час знаходження у літаку. Крім того, через нові заходи безпеки Ryanair обмежить асортимент товарів на борту до упакованих снеків і напоїв. Розплатитися за них можна буде тільки банківськими картами, оскільки авіакомпанія вирішила відмовитися від прийому готівкових грошей, які можуть бути засобом поширення інфекції. Водночас Ryanair перейшов на щоденну дезинфекию літаків. В авіакомпанії стверджують, що обробляють салони спеціальними засобами, які зберігають ефективність більше 24 годин.

Туризм, зараз активно ведуться дискусії з приводу нових правил пасажирських авіаперевезень в умовах коронавіруса. Один з найбільш спірних моментів - блокування середнього сидіння на борту. Авіакомпанії попереджають, що це загрожує істотним подорожчанням цін на квитки. При цьому глава Ryanair Group Майкл о'Лірі пригрозив не відновлювати польоти, якщо уряд запровадить вимогу блокування середніх крісел в літаках в рамках політики соціального дистанціювання. Зазначимо, Ryanair планує відновити 90% своїх маршрутів вже в липні 2020 року.

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все