Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

На Пхукеті готелі планують почати відкриватися з 1 червня






Власники готелів на Пхукеті закликали владу відкрити готелі з 1 червня, щоб готельєри змогли підготуватися до повноцінної роботи до початку сезону. Як пояснив Конгсак Хупонгсакорн (Kongsak Khoopongsakorn), президент південної Асоціації готелів Таїланду (THA), ця пропозиція була подана на нещодавній зустрічі з місцевою владою та представниками громадської охорони здоров'я.

За його оцінками, в разі схвалення 30-40% персоналу готелю почнуть роботу знову. Причому першою групою можуть стати місцеві бізнесмени, які будуть їздити на Пхукет в ділових цілях. Повернення туристів він очікує не раніше жовтня, причому в основному з Китаю і країн Азії. «До відома потенційних туристів буде потрібно якийсь час, щоб набути впевненості», - заявляє він. В цілому за його прогнозами туризм на Пхукеті повернеться в нормальний режим в наступному році, і покаже цифри наближені до тих, що були до пандемії.

У Паттайя при цьому готельєри очікують, що уряд скасує указ про ЧС 1 червня, відкриваючи двері для тайських внутрішніх туристів. Причому на курорті не очікують, що іноземний туризм почне відновлюватися до кінця року.

Але, оскільки всі готелі в Паттайя в даний час закриті, їм потрібен час для відновлення роботи, включаючи час, необхідний для повернення звільнених співробітників або найму нових. 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все