Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Найрозкішніший готель Дубая відновив роботу після коронавіруса






Знаменитий курорт Дубая, готель Atlantis The Palm, анонсував поступове відновлення роботи після карантину. У тому числі готель відкриває бронювання номерів, починають працювати ресторани і навіть деякі послуги в спа-центрі готелю, а ось пляж поки залишається закритим.

Зокрема, запрацює більшість ресторанів готелю - такі як Bread Street Kitchen британського шеф-кухаря Гордона Рамзі, ресторан японської кухні Nobu, китайський Hakkasan і стейк-хаус Seafire Steakhouse & Grill. При цьому ресторани, згідно заходам профілактики коронавіруса, як це передбачено урядом, відкриються не більше ніж на 30% від загальної місткості приміщень.

До речі, незважаючи на те, що кордони поки закриті, подивитися нові ціни на тури в ОАЕ вже можна: їх небагато, але для розуміючи розміру знижок моніторити пропозиції туроператорів вже можна за цим посиланням.

Що стосується спа-центру ShuiQi в Atlantis The Palm, то він буде пропонувати процедури по догляду за волоссям та нігтями з попереднього бронювання. В якості спортивних програм будуть проходити уроки йоги.

Відновленню в Atlantis The Palm поки «не підлягають» всі розважальні центри. Крім того, пляж готелю також залишається закритим «до особливого повідомлення».



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все