Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Найбільш потерпіла країна Європи знімає всі обмеження на подорожі






Прем'єр-міністр уряду Італії Джузеппе Конте в суботу підписав указ, який дозволить здійснювати поїздки в країну і з країни з 3 червня, а також дозволяє подорожі між регіонами, повідомляє італійська преса.

Більш того, люди зможуть подорожувати в межах свого регіону вже з цього понеділка - 18 травня. Це стало черговим кроком після того, як Італія поступово почала знімати обмеження на Коронавірусний карантин на початку травня. Так, магазини і ресторани в Італії також зможуть відкритися з 18 травня за умови дотримання їх відвідувачами соціального дистанціювання. Католицькі церкви також готуються до відновлення меси з 18 травня, але також за умови жорсткого соціального дистанціювання і використання віруючими масок для обличчя.

Нагадаємо, що Італія стала першою країною за межами Азії, в якій сталася серйозна спалах Covid-19, в результаті на початку березня в Італії був введений національний карантин. Проте, країна за кількістю загиблих і за кількістю хворих від коронавірусу стала найбільш постраждалою в Європі від коронавірусу. 

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все