Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Туреччина і країни Європи оновили прогнози по датах відкриття міжнародного туризму






Свіжий «дайджест» своїх планів відкриття для іноземних туристів представили 9 найбільш популярних в туризмі країн - від Італії до ОАЕ. «Оптимісти», в числі яких Греція та Італія, планують відкритися вже до червня, а «песимісти» - в тому числі Франція і Португалії, поки взагалі не можуть сказати, коли вони відкриють кордони.

Отже, пройдемося по планам основних туристичних напрямків, найбільш популярних у туристів:

1. Туреччина запустить внутрішній туризм вже в кінці травня. Також країна заявила, що допустить «лікувальних» туристів. При цьому для в'їзного турпотоку орієнтовно позначений кінець липня. Однак все залежатиме від розвитку ситуації з коронавірусів - і в Туреччині і в цільових країнах.
2. Кіпр планує відкритися до липня, можливо не для всіх країн відразу. У числі бажаних напрямків названі Німеччина, Швейцарія, Австрія, країни Північної Європи, Греція та Ізраїль. Поки заборона на польоти на Кіпр підписаний до 28 травня.
3. Болгарія планує почати приймати іноземних туристів вже в липні. З 1 липня в країні планують відкрити всі курорти. При цьому до 14 червня в країні триває режим НС. «Якщо справи підуть гірше» то Болгарія відкриється в серпні.
4. Франція розраховує відновити внутрішній туризм до липня-серпня, але що стосується закордонних поїздок - тут поки «завіса мовчання». При цьому місцеві готельєри виконані песимізму - відповідно до їхніх прогнозів, іноземці не повернуться в 2020 році. Принаймні, такий прогноз озвучила президент відомчого комітету з туризму Сільві Шевальє.
5. Іспанія розраховує прийняти туристів і липні-серпні, але поки офіційні заходи скоріше спрямовані в зворотну сторону. Зокрема, в країні введено 14-денний карантин для в'їжджають. На Майорці планують до липня приймати туристів з Німеччини. Канарські острови не очікують туристів раніше жовтня.
6. Португалія також відкривається, поки для внутрішніх туристів - 75% готелів курортного регіону Алгарве планують почати роботу до червня, проте ніяких дат, коли країна зможе відкритися для туристів поки не позначено. Країна чекає рішення влади Євросоюзу, щоб відкритися хоча б для Європи.
7. Італія як не дивно належить до оптимістів і заявляє, що до 3 червня відкриє кордони для туристів з ЄС. Все питання в стані всередині країни - якщо після зняття карантину число захворювань піде вгору, то туризм не зможе повернутися.
8. Греція - очікує відкриття в червні, перші пляжі відкрилися, поки для місцевих туристів - яких не дуже обрадувала посткоронавірусная реальність з необхідністю тримати дистанцію. «Наша мета - почати сезон в липні і, можливо, продовжити його до жовтня або листопада», - заявляв раніше міністр туризму Греції Гаррі Теохаріс.
9. ОАЕ - в липні розраховує відкриватися для туристів і Дубай. При цьому готелі заявили знижки в 60%.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все