Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Ізраїль готується до відновлення міжнародних рейсів: що і як будуть перевіряти?






Міжнародний аеропорт Тель-Авіва Бен-Гуріон заявив про розробку планів по поверненню до роботи і відновлення міжнародних рейсів до Ізраїлю і назад. «Нові заходи дозволять забезпечити безпечні польоти для всіх пасажирів, в яких ми дуже зацікавлені. Бен-Гуріон - найбільший аеропорт в Ізраїлі - грає важливу роль в економіці країни. Відновлення його роботи допоможе також і туристичної галузі, яка постраждала від пандемії », - прокоментував  директор департаменту Міністерства туризму Ізраїлю 

Поки правила прийому іноземних пасажирів в Ізраїль ще не затверджені і обговорюються на урядовому рівні. Офіційно до 30 травня 2020 року діють колишні правила - заборона на в'їзд іноземних громадян і обов'язковий 14-денний карантин для громадян Ізраїлю. Проте, серед заходів, які приймає міжнародний аеропорт Бен-Гуріон позначені наступні:

 - Які відбувають за кордон повинні приїхати в термінал №3 за чотири години до рейсу і без супроводжуючих. Кожен пасажир буде зобов'язаний носити маску і пройти процедуру вимірювання температури. Пасажир з підвищеною температурою не зможе увійти в термінал, і повідомлення про це буде відправлено в авіакомпанію.
- На вході в термінал будуть перевірятися квитки і заздалегідь оформлені посадочні талони. Пасажир, що не роздрукував посадочний талон будинку або не має мобільного посадкового талона, зможе завершити реєстрацію в аеропорту за допомогою кіосків CUSS.
- Стійки реєстрації будуть використовуватися тільки для відправки багажу, і обов'язковим буде дотримання 2-метрової дистанції між пасажирами. При цьому передбачена часта дезінфекція валіз, а по всій території терміналу будуть встановлені стійки з дезінфікуючими засобами.
- У подальших планах аеропорту побудувати свою роботу так, щоб пасажир, який прибув в аеропорт, проходив медичне тестування, або ж пред'являв офіційну довідку (medical visa), що він здоровий. Допуск інфікованих в термінал буде заборонений.
- Співробітники служби безпеки на КПП і всі інші співробітники, які контактують з пасажирами, завжди будуть носити маски. Стійки реєстрації авіакомпаній також захищені спеціальним бар'єром.
- На підлозі терміналу прикріплені дистанційні наклейки, і по всій його території, включаючи стійки авіакомпаній, розміщені пояснювальні покажчики.
- Всі поверхні будуть ретельно оброблятися дезінфікуючими засобами, а співробітники аеропорту і всіх компаній / організацій, що працюють в приміщеннях терміналу, будуть регулярно проходити медичний контроль. Всі вони, як і пасажири, будуть зобов'язані носити медичні маски.
- За новими правилами передбачається і поступове відкриття магазинів безмитної торгівлі (duty free), які перейдуть на режим роботи з додатками попереднього замовлення.
Взагалі, авіакомпанії в багатьох країнах поступово відновлюють свої рейси. 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все