Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Глава Qatar Airways вважає марним дотримання дистанції в літаках






Він зазначив, що у випадку з літаками соціальна дистанція навряд чи буде працювати.

Виконавчий директор авіакомпанії Qatar Airways Акбар аль-Бакер не бачить сенсу в дотриманні соціальної дистанції в літаках під час пандемії коронавірусу.

 

Про це він заявив в інтерв'ю телерадіомовної корпорації ВВС, передає Прайм. "Питання дотримання дистанції, не думаю, що це дійсно буде працювати в літаках. Підтримувати в літаках дистанцію в півтора метри - нереально. Багато медиків відзначають, що вірус не поширюється по повітрю, він поширюється крапельним шляхом. Тому єдиний шлях - зробити обов'язковим носіння масок, рукавичок, постійно дезінфікувати самих себе і повітряні фільтри в літаку", - сказав він. На його думку, тепер авіакомпаніям необхідно інвестувати в дезінфекцію, і Qatar Airways приділяє цьому багато уваги, використовуючи передові засоби. Крім того, авіакомпанія надає пасажирам санітайзери і перевіряє їхню температуру.

Раніше компанія повідомила, що з 25 травня екіпажі Qatar Airways почнуть носити захисні костюми під час польотів, а пасажирів зобов'яжуть перебувати весь політ у медичних масках. Перевізник планує до кінця травня відновити регулярне авіасполучення, збільшити кількість напрямків для польотів до 50, а в червні - до 80.

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все