Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Арабські країни починають відновлення туризму






В Арабських країнах з середини травня стартувало відновлення туризму. Зокрема, поступово відновлюють роботу готелі в Єгипті і в ОАЕ, на підході - Туніс.

Так в Єгипті, з 15 травня деяким затвердженим готелям вже дозволено приймати місцевих туристів до обсягу від 25% місткості. При цьому готелям покладається вжити заходів проти поширення коронавіруса.

Як заявив міністр туризму і старожитностей Халед Ель-Анані, відновлення роботи в готелях пов'язано з низьким рівнем захворюваності Covid-19 і зобов'язанням галузі вжити заходів профілактики. На даний момент відкриті всього 10 з 173 готелів. При цьому міністр заявив що буде вжито заходів щодо ресторанів і перевезення багажу гостей - останній, наприклад, буде «планово» дезінфікуватися. Також у туристів будуть вимірювати температуру.

В ОАЕ оголосили про двоетапну стратегію повторного відкриття, підкріплену планом стимулювання на суму 79 мільярдів доларів. У Дубаї почали роботу деякі ресторани - наприклад Kayto, Rockfish і Shimmers - в Джумейра Аль-Насим і Міна А'Салам, а також торгові центри. Поки торгові точки працюють з максимальним завантаженням 30% і дотримуються правил соціального дистанціювання. У липні Дубай розраховує відновити роботу і «перезапустити» міжнародний туризм.

У Тунісі на даний момент на пляжах проводиться робота щодо забезпечення соціальної дистанції для гостей. Найближчим часом готелі країни повинні прийняти концепцію безпеки.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все