Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Третина готелів і пляжів Португалії вже відкрилися, інші - з червня, але країна чекає дозволу ЄС відкрити кордони






«Усі європейські туристичні напрямки з нетерпінням чекають рекомендацій ЄС з приводу відкриття кордонів», - так позначив ситуацію з літнім відпочинком в Португалії глава Algarve Tourism Жоао Фернандес. Країна вже перебуває «на низькому старті», однак очевидно, що без повернення іноземних турпотоків туріндустрія не зможе «ожити».

Так, більше третини готелів в курортному португальському регіоні Алгарве знову відкрилися, планується, що в червні буде відкрито 75% всіх готелів і пляжі, а повний перезапуск туріндустрії відбудеться в липні. Традиційно планується, що все почнеться з внутрішнього туризму, з «зовнішнім» поки немає ніякої ясності - коли відкриються кордони і коли «злетять» рейси.

«Алгарве готовий відновити свою туристичну діяльність. Ніщо не завадить туристам насолодитися приємним сонячним днем, а ми подбаємо про необхідні правила безпеки, які можна застосувати до всієї пляжної інфраструктури - парковка, доступ, ресторани, бари, лежаки і парасольки », - заявив пан Фернандес. Він зазначив що на пляжах ведеться робота по забезпеченню «соціального дистанціювання».

Аеропорт Фару також вводить нові заходи перед прибуттям іноземних гостей, які включають в себе перевірку температури, обов'язкове використання лицьових масок і дезинфікуючого обладнання та інші заходи. «Зараз пріоритетним завданням є запевнення відвідувачів і жителів в цілому в тому, що їх безпека - наша перша турбота», - підкреслив пан Фернандес.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все