Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Кіпр планує відновити авіасполучення і туризм 9 червня






З 9 червня Кіпр офіційно готує плани відновлення перевезень і туризму. Президент країни Нікос Анастасіадес провів нараду з науковою групою, яка консультує уряд з питань пандемії коронавируса і Радою міністрів, на якому і обговорив докладний планування відкриття аеропортів і готелів. Туризм, природно, очікується «не такий, як раніше», однак саме повідомлення про перезапуск - вже надихаюча інформація.

Що стосується країн, які будуть допущені, то в рамках підготовки до відновлення туризму будуть підготовлені звіти про ситуацію з пандемією в 21 країнах з метою їх класифікації та вибору тих, з яких допуск туристів буде дозволений в першу чергу. Як заявив міністр закордонних справ Нікос Хрістодулідес заявив, що докладні протоколи безпеки і рекомендації по поїздкам будуть випущені для кожної з країн, яким буде дозволено відправляти туристів на Кіпр. Однак перші три кандидати вже названі - це Греція, Ізраїль і Мальта.

При цьому готелі Кіпру відновлять роботу з 1 червня для місцевих відвідувачів, щоб зуміти підготуватися до прийому іноземних туристів з 9 червня. Ресторани запустять роботу ще раніше - з 21 травня, спочатку на відкритих майданчиках, а через три тижні - перейдуть в звичайний режим роботи. «Кіпр буде радий врятувати хоча б 30% доходів минулого року від туризму, в тому числі від місцевого туризму», - заявив заступник міністра туризму Саввас Пердіос.

Нагадаємо, раніше про «виграну битву за здоров'я» заявили в Греції. Прем'єр-міністр Кіріакос Міцотакіс заявив, що з 15 червня повинні заробити сезонні готелі, а міжнародні рейси відновляться 1 липня.

У свою чергу, міністр туризму Гаррі Теохаріс заявив, що список країн, що відновлюють польоти в Грецію, буде оголошений до кінця травня. При цьому за його словами, Афіни зосередять свою увагу на відродженні туристичного фронту «від Балкан до Балтики», в числі перших допущених туристів міністр назвав Північну Європу, Німеччину, а також Ізраїль і Кіпр.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все