Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Правила в’їзду до Єгипту






Шановні туристи,

Інформуємо вас, що в рамках зусиль, що вживаються урядом Арабської Республіки Єгипет по боротьбі з COVID-19, громадяни іноземних держав не допускаються до в’їзду у випадку відсутності у них негативних результатів тесту ПЛР.

Згідно нових правил ПЛР тести повинні проводитися не раніше ніж за 72 годин до прибуття в Єгипет. Результати тестів англійською мовою необхідно пред’являти у роздрукованому вигляді з мокрою печаткою.

Виняток становлять діти до 6 років. Обов`язкове ПЛР тестування для них не потрібно.

Ці міри являються обов’язковими для всіх перевізників та авіакомпаній, що виконують рейси до АРЄ. 

 

Необхідні умови дійсного результату роздрукованого ПЛР тесту для перетину кордону:

- Тест повинен містити дату та час тестування. 72 годин вираховуються з моменту здачі тесту;

- Тест повинно бути видано офіційно зареєстрованою лабораторією і підтверджений оригінальною мокрою печаткою;

- Сертифікат повинен містити точну назву тесту (RT - PCR) та дані зразка,який було взято;

- Сертифікат повинен бути англійською або арабською мовами.

Туристам, які з поважних причин не змогли отримати результат тесту в Україні, надається можливість зробити тест на COVID-19 в аеропорту після прильоту в Єгипет.  Вартість такого тесту складає 30 у.о. і може бути оплачена як в доларах США, так і в місцевій валюті (згідно банківського курсу на день оплати).

Оплата буде здійснюватися представнику туроператора в аеропорту, який разом з даними туристів буде передавати всю суму представнику Міністерства охорони здоров`я в аеропорту. Офіційні чеки про оплату будуть отримані представником туроператора від представника МОЗ АРЄ для подальшої передачі їх туристам.

Тести на COVID-19 по прильоту будуть робитися безпосередньо в терміналі прильоту до проходження паспортного контролю. Результати будуть надані туристу протягом 48 годин.

У разі отримання позитивного результату на COVID-19 туриста буде розміщено в окремому номері готелю (зі спеціального резервного фонду) для подальшого лікування, або госпіталізовані якщо в цьому буде необхідність.

З повагою,

ПАН Терра



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все