Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Час готувати лижі: зимова Туреччина!






Туреччина — це не тільки багатоликий Стамбул і добре знайомі улюблені морські курорти.

Туроператори запускають зимові тури на гірськолижний курорт Ерджієс в центральній Анатолії. Літатимемо на крилах SkyUp та МАУ з грудня 2020 по березень 2021!

Що треба знати про Ерджієс

  • Гора й однойменний гірськолижний курорт Ерджієс розташовані в центральній Туреччині — в регіоні Кайсері. Гірськолижні траси прокладені на висоті 3400 м, а завдяки географічному розташуванню і кліматичній зоні комфортний мороз до -10 °C і яскраве сонце тут тримаються весь сезон, який зазвичай стартує в грудні.
  • На курорті більше 30 трас різних ступенів складності — від легких синіх для тих, хто вже засвоїв базові навички катання на лижах, до складних чорних для досвідчених і професійних лижників. Загальна протяжність трас — 102 км. Всі траси поєднані, і для катання діє єдиний скіпас.
  • Відпочивальників доставляють на траси 18 підйомників, всі гірськолижні спуски обладнані сніговими гарматами. Середня довжина спуску — 1 км. На нижніх і деяких верхніх станціях є кафе і ресторани.
  • Для дітей також встановлена інфраструктура: лижні ескалатори, санкові спуски і дитячі майданчики.
  • До історичної і найгарнішої частини Каппадокії з польотами на повітряних кулях — всього 60 км.

Умови пакетних турів:

До пакетного туру входить: авіапереліт і трансфер в обидві сторони, проживання і харчування на вибір, поліс медичного страхування, багаж вагою до 23 кг, спортінвентар (сума параметрів до 330 см, вага — не більше 23 кг).

Спортінвентар повинен перевозитися у чохлах. В одному чохлі — не більше одного комплекту. Додавати до комплекту особисті речі заборонено. Такий інвентар, як скейт, самокат, гіроборд, моноколесо, дитячий велосипед, циркове обладнання (обручі, кільця тощо) має перевозитися як окрема одиниця зареєстрованого багажу. У разі наявності батареї вона має бути від’єднана і перевозитися виключно в ручній поклажі. Потужність батареї не повинна перевищувати 70 Вт.

Проживання можна забронювати як в Кайсері, так і безпосередньо в Ерджієсі або в інших регіонах.

За форматом відпочинку будуть доступні і виключно гірськолижні тури, і комбіновані для тих, хто воліє поєднувати лижі з іншими активностями. До такої програми увійдуть лижі в Ерджієсі, Каппадокія з її ландшафтами та повітряними кулями, екскурсія історичним центром Кайсері з відвідуванням комплексу Хунат Хатун і цитаделі Кайсері, та шопінг.

Туреччина готова приймати гостей з України без тестування та проходження самоізоляції/обсервації. Станом на 23 жовтня, за даними МОЗ України, Туреччина входить до «зеленої» зони — 14-денна самоізоляція після повернення до України або ПЛР-тестування для дострокового припинення самоізоляції не потрібні.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все