Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Аналіз на Covid-19 для вильоту в Єгипет






З 01.09.2020 обов'язковою вимогою для відвідування Єгипту є висновок про проходження аналізу методом ПЛР на Covid-19 з негативним результатом для всіх туристів, старше 5 років.

Дане дослідження можна зробити як в Україні, так і в аеропортах Єгипту після прильоту.

ПЛР аналіз в Україні

Аналіз повинен бути проведений не раніше 72 годин до прибуття в Єгипет. Документ про проведене дослідження повинен обов'язково відповідати наступним критеріям:

  • повинен бути виданий лабораторією, офіційно зареєстрованої в країні походження документа про аналіз;
  • містити печатку лабораторії, підпис лікаря та  QR-код, який містить посилання на результат тесту на офіційному сайті лабораторії .;
  • оформлений англійською або арабською мовою;
  • містити точну дату і час здачі аналізу;
  • містити інформацію про вид виробленого аналізу;
  • містити інформацію, що особі було проведено тестування типу RT-PCR (Real Time PCR).
  • не мати будь-яких виправлень, стирань, правок, інших дефектів.
     

Здати аналіз можна в будь-який авторизованої Міністерством охорони здоров'я лабораторії України.

Для допуску на територію Єгипту необхідна роздрукована на папері копія аналізу, яка буде залишатися у представників карантинної служби Єгипту.

У разі, якщо санітарна служба Єгипту матиме сумніву в достовірності зробленого в Україні аналізу і виданої довідки, турист буде змушений ще раз пройти тестування на covid-19 в аеропорту прильоту в Єгипті за свій рахунок.

Рекомендуємо мати при собі 2 роздруковані копії (1 з яких залишається у туриста на руках).

ПЛР аналіз в Єгипті

З 01.09.2020 в аеропортах Єгипту з'явилася можливість пройти ПЛР аналіз для тих, хто не встиг пройти його до вильоту. Вартість - 30 доларів.

Всі туристи, які здають тести по прильоту в аеропортах Шарм-ель-Шейха і Хургади, зобов'язані знаходиться в номерах до отримання результатів аналізів.

Результати тестів надсилають протягом 8-48 годин!

При цьому:

У разі негативного результату аналізу, турист продовжує свій відпочинок без всяких обмежень.

У разі позитивного результату аналізу (підтверджено наявність Covid-19), в залежності від стану туриста і рекомендації лікаря, туриста госпіталізують до лікарні або ізолюють в карантинних номерах готелю. Після закінчення ізоляції / лікування турист повторно здає аналіз. Якщо аналіз підтвердить відсутність Covid-19, турист може повертатися в Україну. Якщо аналіз позитивний, то турист продовжує ізоляцію / лікування до повного одужання. Турист може бути допущений до авіаперельоту в Україну тільки маючи на руках негативний результат ПЛР аналізу.

Щоб уникнути незручностей, а також негативних наслідків можливого виявлення Covid-19 в Єгипті, рекомендуємо всім туристам здавати аналіз в Україні.

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все