Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Тури на рейсах Azur Air Ukraine до Дубай






Шановні  туристи!

Ми раді повідомити про нову польотну програму в ОАЕ, яка запланована рейсами стратегічного партнера Azur Air Ukraine. Так, з 03 березня 2022 р. до розкладу польотів туроператора ANEX Tour додано нові рейси за маршрутом «Київ — Дубай — Київ», із частотою вильотів 2 рази на тиждень, щочетверга та щонеділі.
 

ОАЕ: умови та правила перетину державного кордону для громадян України в період пандемії COVID-19
 

Шановні  туристи!

Інформуємо вас про те, що відповідно до діючого порядку всі пасажири, які подорожують до Дубая, повинні надати під час реєстрації на рейс в аеропорту відправлення такі документи:

  • Поліс міжнародного медичного страхування, який підтверджує покриття витрат, пов’язаних із лікуванням COVID-19 та перебуванням в умовах ізоляції на території ОАЕ;
  • Заповнений англійською мовою та обов’язково роздрукований Сертифікат (Сertificate polymerase chain reaction (PCR) swab test), який підтверджує негативні результати тесту на COVID-19.

З 03.02.2022 ПЛР-тест на COVID-19 має бути зданий не більше ніж за 48 годин до вильоту в ОАЕ та має бути наданий лише акредитованими в Україні медичними закладами. Ця вимога не застосовується до дітей віком до 12 років.

Після прильоту в аеропорту Дубая (DXB) туристам необхідно пройти повторний безкоштовний тест на COVID-19, а також завантажити додаток «COVID-19 DXB». Результат цього тесту надійде у вигляді СМС-повідомлення впродовж 24 годин.

До моменту отримання результату тесту необхідно перебувати в умовах самоізоляції в готелі або іншому місці проживання. Особи, у яких буде виявлений позитивний результат тесту, будуть ізольовані на 10 днів у спеціально визначених еміратською стороною установах за власний рахунок.

Правила для туристів, що приїжджають з Дубая чи інших еміратів в Абу-Дабі:

  • Туристи без програми Al Hosn можуть надати підтвердження повної вакцинації за допомогою повного сертифіката про вакцинацію зі своєї країни або показавши повний статус вакцинації в мобільному додатку своєї країни.
  • Негативний результат ПЛР-тесту протягом останніх 14 днів, якщо тест було зроблено в ОАЕ, або протягом останніх 48 годин, якщо тест проводили в їхній країні.
  • Туристи повинні пройти ПЛР-тест протягом 48 годин після вильоту та летіти лише після отримання негативного результату.
  • Кожен, хто подорожує до Абу-Дабі, буде просканований мобільним скануючим пристроєм EDE на кордоні, щоб отримати дозвіл на в’їзд в емірат. Після сканування будь-кого, хто має ознаки вірусу, буде відправлено на безкоштовний швидкий тест на антиген, результати якого будуть доставлені протягом 20 хвилин. Якщо тест буде позитивним, жителі Абу-Дабі повинні будуть ізолюватися на 10 днів з відстежуючим браслетом. Туристи, які не проживають в Абу-Дабі та отримали позитивний результат тесту, повинні повернутися в емірат, з якого вони подорожували, і повідомити місцеві органи охорони здоров’я про результати свого тесту.

ВАЖЛИВО! 

Для осіб, які приїжджають до емірату Абу-Дабі, існують додаткові вимоги щодо карантину.

З 5 липня 2021 року після прибуття до емірату Абу-Дабі з країн поза зеленим списком (зокрема, з України) на вакцинованих громадян чекають 7 днів карантину, на невакцинованих — 12 днів, незалежно від результатів тестування. Вакцинація перевіряється через еміратський мобільний додаток «Al Hosn».

З 19 липня 2021 року в еміраті Абу-Дабі існує також вимога щодо необхідності тестування (методом PCR) на 4-й та 8-й дні перебування в еміраті Абу-Дабі.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все