Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

6 дивовижних сіл світу, в які вам захочеться втекти прямо зараз






Останнім часом фраза «кинути все і поїхати в село» стає справжньою ідеєю фікс і мрією багатьох жителів мегаполісу. Ще б! У неймовірному ритмі великих міст проходить більша частина життя, а ви в гонитві за спроможністю і успішністю не помічаєте, як дні змінюють один одного. Тому якщо раптом вам відчайдушно захотілося зупинитися і відпочити від усіх цих благ цивілізації, тоді ознайомтеся з нашим рейтингом найзатишніших і мальовничих сіл світу, в яких вас чекають чисте повітря, красива природа, свіжі продукти і доброзичливі сусіди. Думаєте, казка? Ні, реальність!


Марсашлокк, Мальта
Це колоритне рибальське село на Мальті, де всі будинки з жовтого пісковика розташувалися впритул до води, залишивши лише вузьку доріжку (на кшталт набережної) для пішоходів і нечисленного транспорту. Основний рід занять населення, чисельність якого складає близько 3000 чоловік, - ловля і продаж риби. Тому якщо ви жити не можете без свіжих морських делікатесів, то вам безумовно сподобається це місце.

Альберобелло, Італія

Щорічно тисячі туристів приїжджають в це місце, щоб на власні очі побачити дивовижний комплекс, що складається з 1 400 будинків-Труллі, визнаних ЮНЕСКО частиною історичного і гуманітарної спадщини. У цих оселях, є унікальними прикладами будівель із стінами сухої кладки (без розчину), проживали селяни, а тепер живуть і їх нащадки. Тут варто побувати хоча б для того, щоб перейнятися дивовижною атмосферою і насолодитися італійською гостинністю.

Симиан-ла-ротонда, Прованс, Франція

Мабуть, сама головна визначна пам'ятка цього села - замок Агу (Château des Agoult), побудований в XII столітті. Мальовничу картину доповнюють літні фестивалі античної музики, лавандові поля, альпійські гори, середземноморська кухня і чарівність Провансу. Ви вже почали вивчати пропозиції авіакомпаній і шукати квиток на найближчий рейс?

Гальштат, Австрія

Коли ви вперше сюди потрапляєте, то вас не покидає відчуття, що ви опинилися в справжній казці! Ще б! Яскраві, немов іграшкові будиночки, розташовані в кілька ярусів на схилі гори, блакитне озеро Хальштаттерзее, царствені лебеді, Альпи, відбиваються у водному плесі, просто заворожують і змушують повірити в диво.

Бібурі, Великобританія

Якщо ви є прихильником Гаррі Поттера (і всього, що пов'язано з цим персонажем), тоді ви напевно оціните Бібурі, яке по праву вважається одним з найкрасивіших, мальовничих і найстаріших поселень Англії. У це село, де знімалася картина «Щоденник Бріджит Джонс» і фільми про місіс Марпл з розповідей Агати Крісті, щорічно з'їжджаються поети, художники і кінематографісти, щоб знайти натхнення і створити черговий шедевр.

Гітхорн, Нідерланди

Одну з найкрасивіших сіл в Нідерландах не дарма називають голландської Венецією, адже вона розкинулася на мальовничих водних каналах загальною протяжністю близько 7,5 км. У поселенні, яке було засноване ще в 1230 році, всі будинки розташовані на острівцях і з'єднані дерев'яними мостами. Це настільки романтичне місце, що, впевнені, вам просто не захочеться його покидати!



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все