Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Від курортного релаксу на Маврикії до екстремального кемпінгу в Канаді: топ місць для відпустки з коханим






Психологи впевнені, - кращий спосіб перевірити свого партнера і відносини - спільна подорож. При цьому одні радять екстремальний відпочинок, інші, навпаки, спокійний і розмірений. Право вибору ми залишаємо за вами, а самі презентуємо обидва варіанти поїздки.

Розслаблюючий відпочинок

Головний порушник ідеальних відносин - стрес. Кожен день на роботі, в пробках, лікарнях ми накопичуємо втому і напругу, яка потім зриваємо на рідних. Тому виїжджати час від часу на пляжі - це не привілей, а справжня психологічна потреба.

Маврикій

Загублений острів на іншому кінці Індійського океану, Маврикій знаменитий своєю унікальною природою, чудовими готелями і, напевно, найсмачнішою острівної кухнею. На пару з другою половинкою тут можна досліджувати безкрайні джунглі, плавно переходять в пагорби, відкрити для себе унікальні перламутрові піски і підлягає проводжати заходи на узбережжі.

У готелі Long Beach, наприклад, співають справжні оди місцевої красі. На своїх ізольованих територіях тут створюють приголомшливі умови для пляжного відпочинку: надають розкішні лежаки для двох, влаштовують пікніки просто біля океану, а для особливо підготовлених - тренування на березі.

Взагалі у Маврикія безліч потаємних, але шалено красивих місць. Одне з таких - Черепашья бухта - зона з блакитними водами і прилеглими кораловими рифами. Прямо в цій бухті розташувався готель The Oberoi Mauritius. По-справжньому особливе місце, де серед 8 гектарів тропічних лісів збудували елегантні вілли з терасами, з яких відкривається мальовничий вид на океан і сади.

Лазурне узбережжя

Мало хто знає, але Лазурний берег став курортною перлиною не тільки завдяки своїм знаменитим пляжам, а й з-за грамотно вибудуваного сервісу. Тут все продумано до дрібниць, а виїхати втомленими вам точно не дозволять. Цариця відпочинку на Лазурному березі - це Sanus per Aquam, або в скороченні з латиниці спа.

Так, в готелі La Reserve Ramatuelle, розташованому в 10 кілометрах від Сен-Тропе на порослому соснами пагорбі, пропонують унікальну оздоровчу програму Mind and Body. Її особливість в тому, що впливає вона не тільки на фізичне, а й на ментальний стан, тому її так корисно проходити з другою половинкою.

Свіже повітря, відкриті простори готелю, граціозний мінімалістичний дизайн - La Réserve Ramatuelle - відмінно поєднуються з програмами відновлення

Розрахований на три або п'ять днів комплекс включає повний огляд у лікаря-остеопата, консультації з тренером по йозі і власне меню, яке приготує мішленовский шеф-кухар. І найголовніше - подальшу програму процедур складуть з урахуванням ваших особливостей.

Тут можна спробувати ексклюзивні антистресові і better-aging масажі, а також очищає бальнеотерапію.

Мальдіви

Тропічна держава Мальдіви - вже не просто курорт, розташований на тисячі коралових островів, а справжнє ім'я загальне усієї вистави про райський відпочинок. Місцевих красот тут не перелічити: пальми, пляжі, заходи, океан ... Але є дещо більш унікальне. Те, за чим варто їхати на інший кінець світу з другою половинкою.

На території курорту Kanuhura Maldives розташувався унікальний за красою та масштабами квітковий розплідник, який налічує понад ніж 7 000 орхідей, найрізноманітніші види тропічної зелені і пальм з кокосами. Все це робить місце особливо романтичним. Варто тільки уявити спільні вечори вдвох серед квітів, рослин і спів екзотичних птахів.

Найцікавіше те, що місцевим садівником розумінням Фернандо спеціально для готелю Kanuhura була вирощена власна однойменна орхідея Канухура. До речі, це один з фактів, який спонукав визнати Conde Nast Traveler простір Kanuhura одним з кращих в світі готелів, що відкрилися після реновації.

Екстримальний відпочинок

Туреччина

Звичайно, забиратися в незвідані земні тріщини і потаємні гірські поглиблення - справа безрозсудне і дурне, а ось відправитися на екскурсію в туристичні печери - заняття не менш захоплююче і скріплює будь-які стосунки.

Оптимальна для такої затії Туреччина. Близько, недорого і вже дуже красиво. Наприклад, що стала за останній час мегапопулярной печера Інджірлін на південному заході Туреччини. Це 345-метрове чудо віком приблизно 8000 років, доступне до відвідування в супроводі з гідом. Тут відвідувачів зустрічають величезні сталактити і сталагміти і невелика зграйка кажанів.
Радою щодо збереження природної спадщини провінції Мугла Інджірлін була визнана найважливішим природним і об'єктом

І, як не крути, Туреччина залишається Туреччиною, тому екстремальні походи тут потрібно поєднувати з розміреним відпочинком. У годині їзди від району, де знаходиться печера, розташований шикарний спа-курорт Six Senses Kaplankaya. Він знаходиться на схилах гігантських скель і вміщує 141 номер і 66 вілл, а також приватні резиденції. Ідеальне місце, щоб прийти в себе після важкої прогулянки.

Париж

Катакомби Парижа - одні з найвідоміших систем підземних тунелів світу. Їх протяжність за різними підрахунками сягає 300 кілометрів, а утворилися вони на місці давньоримських каменоломень. Хоча кількість мурашок по тілу і бажання вашого коханого ще більше оберігати тебе додає той факт, що з 18 століття місце використовувалося, як масове поховання, в результаті чого тут розташовані останки шести мільйонів чоловік ...

Зараз катакомби - похмура виставка культури і народу минулого. Поховання і скелети під землю не закопують, а викладають в акуратні конструкції. Правда існування підземних ходів під питанням через підземних вод, які розмивають їх основу, тому побачити ці унікальні місця потрібно встигнути в самий найближчий час.
За деякими даними, перші підземні каменоломні перебували під сучасним Люксембурзьким садом, де стояв замок Воверт

Спуск в паризьку підземку відкритий - досить сплатити послуги гіда або звернутися в спеціальний сервіс.

І якщо вже попрямувала до столиці прекрасної Франції з таким неформальним туристичним планом, то і готель потрібно вибирати відповідний. Поринути в атмосферу Парижа двохсотлітньої давності можна в модному La Réserve Paris, який недавно отримав статус кращого готелю міста за версією самого популярного Travel-видання в США Travel + Leisure.

Цей незвичайний міський особняк, над стилем якого працював Жак Гарсіа, вражає елегантністю приватної квартири початку XIX століття. Цікаво, що тут немає традиційної стійки реєстрації (кожного гостя зустрічають і проводжають індивідуально), а всі номери являють собою просторі сюїти. Всюди в готелі виразно відчувається особливий смак до життя: витонченістю і умиротворенням пронизані бібліотека, два ресторани, один з яких удостоєний 2-х зірок Мішлен і, звичайно, винятковий спа-центр.

Канада

Самий екстрим, природно, на десерт. Абсолютна глушина в радіусі 40 кілометрів, кристальні озера, нелякливі дикі тварини, кемпінг, і ви удвох ... смажите на багатті тільки що спійману рибу. Так виглядає подорож в одну з наймальовничіших країн світу - Канади.

Відпочинок тут - вибір досвідчених. Мінімальні ціни на номер у придорожньому мотелі стартує від 3000 гривень за ніч, тому туристи в них практично не зупиняються, а йдуть в ліси з наметами.
Найбільш вражаючим місцем для кемпінгу в Канаді є національний парк Грос-Морн, який вважається об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО

Зрозуміло, що така поїздка точно не варіант «відпустки з подружками». Сюди треба брати свого чоловіка і перевіряти його (і себе) на міцність. Звучить загрозливо, але воно того варте. Саме тут знаходиться Ніагарський водоспад і національний парк Банф в Скелястих горах, а вся країна часто-густо оточена дикою природою.

На тлі таких місць загальні проблеми, розбіжності і минулі образи стають чимось незначним, дрібним. І ось вже починаєш розуміти: рай з милим дійсно може бути і на райському пляжі, і в курені, і навіть в наметі ...

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все