Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Речі, які категорично не можна брати з собою в подорож






Якщо ви, скажімо, навіть в одноденну поїздку збираєтеся, як в кругосвітню подорож, тоді вам напевно знайома вічна проблема нестачі місця в валізі. Як впихнути в нього все найнеобхідніше і оптимізувати цей процес? Просто відмовтеся від деяких речей, які вам точно не знадобляться у подорожі.


Модельне взуття на високих підборах
Візьміть в руки розкішні туфлі, які тужать у вашій шафі в очікуванні швидкого виходу, і уявіть, які муки ви будете відчувати, поки будете здійснювати променад на набережній або давати танцювальний майстер-клас в нічному клубі. Тому сміливо відкладіть незручне взуття в сторонку і виберіть ту, в якій ви зможете проходити весь день і всю ніч, якщо знадобиться. І не забудьте про спортивне взуття і шльопанці, якщо у вас запланований пляжний відпочинок.

Важкі книги в твердій палітурці
Так, вони виглядають презентабельно, гортати паперові сторінки одне задоволення. Але подумайте краще про те, скільки важать всі ці томи, які ви плануєте потримати в руках від сили пару раз. Тому знайдіть альтернативу: твір в м'якій палітурці або зовсім електронний варіант. Якщо використовувати другий варіант, до речі, то можна з собою на відпочинок захопити мало не не всю бібліотеку.

Занадто відвертий купальник
Або наряд, в якому ви соромитеся навіть з'явитися перед близькою людиною. Адже ви все одно його не надінете, так навіщо ж тішити себе ілюзіями «а раптом я всіх підкорю» і брати з собою в поїздку речі, в яких ви відчуваєте себе незатишно? Краще виберіть те, в чому ви точно виглядаєте надзвичайно і сексуально.


Кілька пар джинсів
Денім - дуже щільний матеріал, тому займає надто багато місця у валізі. У підсумку, якщо ви утрамбуєте туди дві-три пари улюблених джинсів, то інші наряди доведеться просто залишити вдома. Виберіть універсальну модель, в якій ви будете почувати себе затишно і яка підійде і для повсякденних прогулянок, і для походу на вечірки.

Фен, праска і т.п.
На дворі 21 століття, тому в будь-якому готелі (готелі, хостелі і навіть квартирі в оренду) ви зможете знайти всі ці необхідні речі. Таким чином ви зможете позбутися від декількох важких предметів і звільнити місце у валізі. Візьміть лише компактні прасування для волосся - ними можна буде і пасма накрутити, якщо у вас раптом намітиться вихід у світ, і, навпаки, приборкати пухнасту кучеряву шевелюру в разі потреби.

Косметичку розміром з валізу
Скажіть, ви правда думаєте, що на відпочинку вам потрібен буде весь цей арсенал косметичних засобів, до якого ви звикли в місті? Ну навіщо, наприклад, тягти з собою бутильки шампуню, кондиціонера, бальзаму, гелю для душу, зволожуючого крему, тоніка, лосьйону і інших «речей першої необхідності»? Візьміть універсальні засоби, які можна використовувати для різних цілей, а ще краще - уточніть на сайті готелю, які саме туалетні приналежності вони надають своїм гостям, і залиште половину тюбиків в будинку. Те, що вам точно там знадобиться - сонцезахисний засіб і зволожуючий крем для обличчя.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все