Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Шопінг та розпродажі: подорожуємо з розумом






Що може бути краще шопінгу? Правильно, тільки шопінг в період розпродажів. У цей час навіть найдорожчі бренди знижують ціни на 50-70%.

Італія, Мілан 

Мілан не дарма вважається світовим центром моди. Тут круглий рік відбуваються демонстрації нових колекцій, а місцеві Fashion Weeks давно складають конкуренцію паризьким. Головний центр тяжіння шопоголіків - район Золотого чотирикутника, утворений вулицями Via Montenapoleone, Via Spiga, Corso Vittorio Emmanuele. Сюди варто відправитися любителям люксових брендів: тут зустрічаються бутики Armani, Chanel, Hermes. Майже всі марки, за винятком Louis Vuitton, в сезон літніх розпродажів знижують ціни на 40-60%.

Втім, в Мілані можна знайти одяг мас-маркету, від Zara до H & M. Варто уважно придивитися до вивісок на вітринах: напис «Liquidazioni» означає велику розпродаж з низькими цінами, «Sconti» - просто знижки.

А самим дбайливим шопоголікам радимо заглянути в село Серавеллу, розташовану в 50 хвилинах їзди з Мілана на шляху до Генуї. Тут знаходиться один з кращих в світі аутлетов Serravalle Designer Outlet. Тут представлено понад 150 магазинів як люксових брендів, так і доступних марок, а знижки круглий рік досягають 70%.

Іспанія, Барселона

Барселона - європейський рекордсмен по тривалості сезону глобального обвалу цін. Знижки стартують ще в червні і тривають аж до кінця серпня. У цей період варто навідатися в дорогі бутики на вулицях Paseo de Gracia, Rambla de Catalunya і Diagonal Avenue. Радимо також звернути увагу на іспанські бренди на кшталт Bershka, Zara, Pull and Bear, Mango, Desigual, Stradivarius і Blanco. Місцеві колекції іноді разюче відрізняються від російських - і якістю, і ціною, і дизайном.

Шукати фірмові магазини в Барселоні потрібно в районі Старого міста. А їхати на шопінг краще в серпні, до кінця сезону. До цього часу знижки досягають приємних 50-70%. Особливо щастить "пишним" або зовсім "худеньким" покупцям: як правило, стандартні розміри змітають з полиць в перші дні розпродажів.

Німеччина, Дюссельдорф

Раніше за стильними речами модники з'їжджалися до Франції. Зараз їдуть до Німеччини - моделі ті ж, а ціни набагато нижче. Причому в «великому Сейлем» беруть участь як дорогі бутики, так і народні марки на кшталт H & M і C & M.

За покупками в Німеччину коштує відправитися в Дюссельдорф. На Королівської алеї, вулиці магазинів-музеїв, зібрані бутики найвідоміших кутюр'є світу. Тут же розташований один з найбільших в світі мережевий магазин, куди щодня приходять 60 тисяч чоловік. А під час розпродажів - чи не в два рази більше!

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все