Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Куди поїхати на відпочинок з подругами






Відпочинок з подругами - особливе розвага. Це час, коли ви нарешті можете вдосталь наговорити, посекретничати, побродити по магазинах і просто від душі повеселитися. Але який маршрут вибрати?

Захоплюючий, цікавий, не дуже далекий і недорогий. Всі ці переваги роблять висновок в собі найпопулярніші напрямки відпочинку на весняних канікулах.

З подругами в Стамбул
Любителькам шопінгу присвячується. Адже Стамбул - це не тільки головний культурний центр Туреччини, але неофіційна столиця покупок. Крім того, сьогодні це дуже сучасне місто з масою можливостей для цікавого і бюджетного відпочинку.

Тут, крім стародавніх пам'яток, ви знайдете безліч торгових центрів і аутлетов. Серед найбільших - «Каньйон» (Kanyon) біля станції метро Levent, «Акмеркез» (Akmerkez) в елітному районі Етілер, «Джевахір» (Cevahir) у метро Sisli-Mecediyekoy і багато інших. Самий же модний квартал міста - «Галата» (Galata Kulesi). Там зосереджені бутіки та дизайнерські студії молодих талановитих турецьких модельєрів.

На місцевих ринках зробити покупки допоможуть послуги досвідченого шопінг-гіда, який покаже найвигідніші лавочки і допоможуть вам розібратися у всіх тонкощах східного мистецтва торгуватися.

Зголоднілі, обов'язково спробуйте місцевий чудовий кебаб (у відпустці можна) і знамениту турецьку каву. За веселощами вирушайте в район Центр, де нічне життя б'є ключем. Крім того, у вечірній час проводиться одна з найдивовижніших екскурсій - прогулянка на теплоході по затоці Босфор. У цій подорожі ви насолодитеся не тільки чарівним видом Стамбула, а й яскравою шоу-програмою, і стравами турецької кухні. У пошуках гармонії та розслаблення в кінці поїздки відвідайте один з місцевих хамамов.

Нічні клуби Праги
Чехія - багатогранна країна. Її можна знову і знову відкривати для себе. Наприклад, Прага - це не тільки велична європейська столиця з брукованими вуличками, мостами, древніми будівлями і смачним пивом, але ще і місто дискотек! Адже не дарма його прозвали «другим Амстердамом». Це найкраще місце для пустотливий і веселою жіночій компанії.

Один з найзнаменитіших клубів Праги, Duplex, розташувався біля станції метро Mustek за адресою Václavské náměstí 21, Прага 1. Його просторе приміщення і популярні музичні треки дозволять розкріпачитися і здорово потанцювати. Любителькам джазу припаде до душі клуб з відмінним звуком і приємною атмосферою JazzDock за адресою Janáčkovo nábřeží 2. Ще одне популярне місце, Klub Lávka, регулярно радує своїх відвідувачів яскравими шоу-програмами.

Ранок після нічних вечірок ви можете зустріти в одному з кафе, і підкріпитися не дуже корисними, але дуже смачними стравами місцевої кухні. Серед величезного вибору делікатесів спробуйте традиційний чеський часниковий суп «чеснечка», який подається в хлібі, кнедлики (борошняний виріб, приготоване на пару), а якщо будете дуже голодні, замовте на всю компанію знамените свиняче коліно! На десерт пригостив тонкими вафлями «оплатки».

Римські канікули
Рим - місце, де завжди відчуваєш себе прекрасно. Це не дивно: навколо чудова архітектура, запаморочлива кухня і пристрасні чоловіки. Пам'ятки тут просто неможливо пропустити, адже вони всюди, куди б ви не пішли, причому багато хто з них абсолютно безкоштовні! Наприклад, відкритий для вільного відвідування Пантеон і перший поверх Ватикану. Не потрібно квитка і для відвідування Вілли Боргезе, де в оточенні природи можна влаштувати богемний пікнік.

Щоб закохатися остаточно і безповоротно в це казковий місто, просто необхідно спробувати місцевиої кави. Для цього влаштуйте з подругами гастрономічний тур по автентичним кав'ярнях. Найяскравіша з них, Antico Caffè Greco, розташована біля Іспанських сходів. Тут любили випити чашечку-другу Гоголь, Шопенгауер, Стендаль, Вагнер та інші імениті гості.

Ще одне яскраве заклад, Tazza d'Oro, розташувалося недалеко від Пантеону. Тут завжди дуже людно, тому доведеться почекати, поки звільниться столик, але очікування буде щедро винагороджена смачною кавою. Крім того, зерна в кав'ярні обсмажують безпосередньо перед використанням, чому в повітрі витають чудові аромати.

Варто відзначити і заклад Caffè del Chiostro del Bramante, що розташувалося у дворі церкви Санта Марія делла Паче. Тут сучасний дизайн гармонійно поєднується з історією, а повсякденність сусідить з високим мистецтвом. До речі, гості цієї кав'ярні можуть вільно відвідати виставки комплексу Chiostro del Bramante.

Ви, подруги і Барселона
Барселона - пристрасне місто мистецтв. Тут неможливо залишатися спокійним, в цьому місці здається, що від захвату серце ось-ось вистрибне з грудей. Якщо ви з подругами пристрасно любите творчість і сангрию, то Барселона - ваш вибір. Крім пам'яток під відкритим небом і музеїв, обов'язково відвідайте Палац Фламенко в районі Ешампле. Виступ артистів найбільш повно розкриє для вас цей яскравий танець.

Звичайно, після такого подання захочеться спробувати відтворити кілька па. Для цього в Барселоні є безліч клубів з величезними приміщеннями. Наприклад, вирушайте в місце під назвою Razzmatazz. Тут для вас одночасно працюють 5 танцполів, на кожному з яких панує своя атмосфера. Відмінну електронну музику ви знайдете в клубі Moog недалеко від станції метро Drassanes.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все