Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Як подорож змінює людину: 11 простих істин






Після подорожі складно залишитися таким же, як раніше.
Подорожі розширюють кругозір і змінюють людину на корені. Подорожі змінюють наше життя і ставлення до неї, наші пріоритети і цінності.
Поїздка в іншу країну - найцікавіший спосіб змінити себе в кращу сторону. Багато хто не підозрює, які зміни може приховувати одне дрібненько подорож.


1. Як швидко приймати рішення
Удома ви знаєте, де робити покупки, замовляти піцу, який автобус їде в потрібне вам напрямок і т.д. Всі ці речі здаються простими. До тих пір, поки ви не опиняєтеся в незнайомому місці і розумієте, що ви там зовсім нічого не знаєте. В цьому випадку вам доводиться приймати важливі рішення, від яких в прямому сенсі буде залежати, де ви сьогодні ночуватиме, і що будете їсти. Такі спартанські умови допоможуть вам надалі бути відповідальним за свої дії і легше приймати рішення.

2. Як розраховувати свої фінанси
Під час подорожі ви повинні включити в себе людину - бухгалтера. Навіть якщо у вас завжди було погано з математикою і ви по своїй натурі гуманітарій, постарайтеся підійти до цього серйозно. Ви ж не хочете залишитися без грошей в середині своєї подорожі? Перед поїздкою постарайтеся хоча б приблизно спланувати бюджет. Спочатку вас буде штормити від спонтанних до необхідних покупок. Наша порада - подумайте перед тим, як щось купувати. Відразу ставте собі питання: «Мені дійсно потрібен це віяло?». Ланч в супермаркеті замість вечері в кафе допоможе заощадити гроші і дасть можливість поїхати на захоплюючу екскурсію на водоспад? Відразу так!

3. Як отримувати задоволення
План - це завжди добре. План не дає нам піти в сторону, але не треба робити з нього керівництво до дії. Поїзд може запізнитися, погода може бути дощовою, в кафе може не виявитися вашого улюбленого маффіни - світ не ідеальний! Не треба засмучуватися через те, що щось не сходиться. Подорож - це можливість побачити світ і зібрати свою колекцію цікавих історій. Так що розслабтеся.

4. Як стати відкритим
Використовуйте іноземну мову, щоб замовляти їжу в кафе, купувати квитки на екскурсію або питати дорогу. Ви ж її вчили не тільки для того, щоб отримувати хороші оцінки в школі чи університеті? Мова - це ще один інструмент дізнатися чужу країну, її культуру, познайомитися з місцевими жителями і завести нових друзів.

5. Як бути вдячним
Ви отримаєте безцінний досвід першопрохідника. Чим старше ви стаєте, тим складніше сприймати щось нове. Зараз - то саме час! Нове оточення покаже вам, наскільки маленькі речі відіграють величезну роль у вашому житті і робить її незабутньою. Подорож нагадає вам, що необхідно бути відкритим цього світу, тоді і світ буде відкритий вам.

6. Як цінувати маленькі речі
Під час подорожі ви зрозумієте, наскільки мало речей вам потрібно для щастя насправді. Не тільки тому, що важкий багаж сильно ускладнює вам життя під час поїздки з місця на місце, немає. Подорож - відмінний спосіб спростити своє життя, як духовно, так і фізично. Ваші спогади не займуть багато місця у вашому рюкзаку, але вони залишать вам багаж знання на все життя.

7. Як зрозуміти себе
Під час поїздки вам приходять відповіді на багато життєво важливі питання. Не зрозуміло, чому осяяння приходити під час подорожі. Можливо, зміна клімату так благотворно впливає на роботу мозку, але факт залишається фактом. Коли ви відходите від свого буденного життя і щоденної рутини, нові думки приходять вам в голову, ви починаєте дивитися на речі по-іншому і цілком ймовірно, що рішення проблеми, яку ви вже другий тиждень тримайте у себе в голові, прийде під час одного прекрасного заходу.

8. Як не боятися самотності
Ми живемо в світі, де з кожним можна зв'язатися натисканням однієї кнопки. Тому так важливо виносити самотність і не відчувати при цьому неймовірних мук. Під час подорожі в чужу країну, ви в якійсь мірі самотні, але необхідно вміти знаходити з собою спільну мову і не нудьгувати. Як тільки ви відчує щастя від своєї незалежності від інших людей, ви виростите в власних очах і виграєте одне очко у життя.


9. Як знаходити правильних людей
Важливу роль під час подорожі грають люди, яких ви зустрічаєте. Ви можете ділитися один з одним своїми історіями, давати поради і навіть вивчати нові міста разом. Нерідко такі знайомства переростають в міцну дружбу на все життя.

10. Як піти від залежності в оффлайн
Насолоджуйтеся кожним моментом вашої подорожі! Не думайте про кількість лайків під фотографіями, про те, який фільтр використовувати для океану, а який для симпатичною маленької вулички, яку вам вдалося знайти. Забудьте про свій віртуальний світ на ці кілька днів і просто живіть моментами. Потім у вас буде час, щоб поділитися з друзями фотографіями зі своєї подорожі.

11. Як не боятися пробувати нове
Подорож в невідому країну - відмінний спосіб вивести себе з зони комфорту. Говоріть з місцевими жителями, навіть якщо ви знаєте всього 4 слова на їх мові, досліджуйте місто без карти, пробуйте місцеву кухню. Не треба входити в крайності і наражатися на небезпеку, але постарайтеся спробувати якомога більше нового. Адже ви в подорож! А це час, коли необхідно виходити за рамки звичного.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все