Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

5 країн, де ви точно забудете про осінню нудьгу






Якщо все, про що ви мрієте в листопаді, це проводити дні за читанням улюблених книг, неспішними прогулянками по берегу моря і дегустуванням місцевих делікатесів, тоді ми знаємо, як вам допомогти. Спеціально для тих, хто мріє втекти від осінньої хандри, ми зібрали кілька напрямків, які допоможуть вам прийти до тями і підбадьоритися.

Ріо-де-Жанейро, Бразилія

Місто, в якому, на думку Остапа Бендера, всі носять виключно білі штани, до сих пір залишається одним з найбільш затребуваних серед мандрівників у всьому світі і візитною карткою Бразилії. І це не дивно. М'який клімат, найчистіше океан, знамениті піщані пляжі, привітні жителі і різноманітна кухня підкорять серце будь-якого, навіть самого вибагливого туриста. Додайте сюди ще більші можливості для активного відпочинку, мальовничу природу, багатий світ флори і фауни - і ви зрозумієте, чому багато хто так прагнуть потрапити саме в Ріо-де-Жанейро, а опинившись тут одного разу, потім повертаються сюди знову і знову.

Дубай, ОАЕ

Переваги відпочинку в листопаді полягають в тому, що в цю пору року тут встановлюється цілком комфортна погода - і ще немає такого напливу туристів, як, скажімо, в зимові місяці. Тому є можливість поєднати пляжний і екскурсійний відпочинок і відпочити в спокійній обстановці. Тут дійсно можна знайти розваги на будь-який смак: від спокійних буднів на пляжі і неспішних прогулянок по центру міста і східних ринків до сафарі в пустелі, відвідування аквапарків, стрибків з парашутом, знайомства з нічним життям і навіть можливістю покататися на лижах чи сноуборді. Для любителів шопінгу теж знайдеться маса цікавих варіантів - Дубай славиться своїми торговими центрами, бутиками та автентичними ринками.

Пхукет, Таїланд

Напевно багато хто пам'ятає культовий фільм «Пляж», який знімався саме в Таїланді. Саме в цій країні популярний актор Леонардо Ді Капріо провів безліч днів зйомок, в перервах насолоджуючись мальовничими краєвидами та найчистішими пляжами.

Останнім часом більшість дауншифтерів облюбували Таїланд і намагаються потрапити туди саме в листопаді, коли закінчується сезон дощів. Окремо варто відзначити острів Пхукет, де і дощів менше, і відпочити можна дешевше, і насолодитися теплим, чистим морем, дізнатися все про нічне життя і помилуватися пам'ятками, в основному храмами і парками.

Фукуок, В'єтнам

Тим, кому цікавий не тільки пляжний, а й екскурсійний відпочинок, радимо вирушати в листопаді до В'єтнаму. По-перше, в останній місяць осені тут встановлюється комфортна погода, тому знайомитися з визначними пам'ятками буде набагато простіше, а по-друге, в цей час в районі Хошиміну проходить фестиваль Ок Ом Бок (свято кхмерів), присвячений місячному божеству. Місцеві жителі приносять богу жертвопринесення і просять послати їм багатий урожай. А в завершенні свята проходять традиційні перегони на човнах нго. Тому якщо ви хотіли долучитися до життя в'єтнамців і відчути себе трохи місцевим, тоді обов'язково загляньте на цей захід.

Коломбо, Шрі-Ланка

Якщо ви жити не можете без чашечки чаю і мрієте дізнатися якомога більше про цей напій, тоді вирушайте на Шрі-Ланку. Там можна буде відвідати плантації і своїми очима побачити, як збирають чайний лист. А любителям флори і фауни рекомендуємо відправитися на прогулянку по тропічному лісі і заїхати в один з національних природних парків, де мешкають понад 200 видів птахів, леопарди, крокодили та інші екзотичні тварини. Тим, хто віддає перевагу дайвінг або снорклінг, краще відправитися на східне узбережжя, а поціновувачам спокійного розміреного відпочинку більше підійде західне узбережжя.

Крім того, саме ця країна підходить для пошуку гармонії, медитації, аналізу якихось своїх вчинків і переосмислення цінностей.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все