Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Як відпочити і схуднути






Зазвичай з літніх поїздок ми привозимо купу непотрібних сувенірів і три-п'ять зайвих кілограмів. Харчування «все включено» чи сприяє утриманню ваги, заради якого ви так старанно працювали в фітнес-клубі. Але не варто впадати у відчай!

Займіться боксом в Таїланді
Для пляжних туристів річний Таїланд ніби й не існує. Міфічний «сезон дощів» означає годинна злива, але в масовій свідомості - це страшна справа. Що ж, тим краще для нас, тим більше ми вирушаємо в Таїланд зовсім не за білосніжними пляжами з рекламних буклетів.

Тайський бокс - це майже гарантовані мінус три тисячі калорій в день. Бокс дозволяє знизити вагу і поліпшити витривалість, а крім того тайський бокс коригує харчову поведінку, тому показаний особам, страждаючим булімією.

Місяць тренувань муай-тай обійдеться в 17 тисяч бат, хоча ціна дуже залежить від регіону. Також «плаває» ціна проживання в Таїланді. Скажімо, модний боксерський готель Lub D Silom коштує близько трьох тисяч на добу, при цьому навіть на дорогому Пхукеті за ці гроші можна знайти хостел на 4 дні.

Таласотерапія в Греції
Таласотерапія в Греції - напевно, один з найприємніших способів привести себе в порядок під час відпустки. Глобально, лікування морем - це і прогулянки вздовж берега, і купання, і багато чого ще.

У Греції до цього списку додається альготерапія, тобто лікування водоростями. Дана процедура не тільки дарує приємні відчуття, але і покращує обмін речовин, пом'якшує шкіру, відмінно справляється із запальними процесами і допомагає при болях в суглобах.

Вартість процедур починається з 40-50 євро, і, звичайно, не варто розраховувати на ефект вже після першого обгортання.

Бальнеотерапія в Словенії
Курорт Рогашка Слатіна знаходиться зовсім недалеко від Любляни, столиці Словенії. Ці місця ще з минулого століття відомі своєю унікальною водою. Donat Mg використовують для лікування хвороб шлунково-кишкового тракту і проблем зайвої ваги.

Лікувальним планом передбачено прийом води як всередину (пиття і інгаляції), так і всілякі ванни з масажами.

Навіть гранд-готелі тут, в Словенії, коштують дешевше, ніж аналогічні в алтайської Белокурихе. Доба в велнес-центрі Grand Hotel Donat коштують від 10 000 тисяч, але перед тим як відправитися на води, вам знадобиться призначення від лікуючого лікаря.

Кайтінг в Єгипті
Літній Єгипет бентежить непідготовлених мандрівників спекою, але тутешні +40 градусів переносяться набагато легше, ніж турецькі +35. Крім того, на літо Єгипет знижує ціни, а в нашому випадку ще й допомагає скинути кілограми.

Містечко Ель-Гуна неподалік від Хургади ідеально підходить для новачків. Тут неглибока і спокійна вода, ідеальна водна гладь. Вітер дме, як правило, в берег під кутом в 45 градусів, що дуже добре для початківців кайтеров. За тиждень цілком реально стати на дошку, перебравши за час тренувань всі групи м'язів.

Серфінг на Балі
За годину на дошці ви втратите лише 300 калорій, але можете бути впевнені, що і руки, і ноги, і прес будуть вам вдячні за ці вправи. Серпень - найкращий час, щоб спробувати серфінг на Балі. Високий балийский сезон припадає саме на кінець літа, коли ввечері з'являється приємна прохолода, та й вдень не так жарко, завдяки легкому вітрі.

Тижневий курс серфінгу обійдеться в 300 доларів, а в подальшому вам знадобиться лише сам серф і хороша компанія. Серед інших витрат варто враховувати авіаквитки  і численні Гест-хауси на березі, які краще бронювати заздалегідь.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все