Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

15 місць, які варто відвідати в США






Сполучені Штати Америки щорічно входять до трійки лідерів за популярністю серед туристів. Цю країну в 2018 році відвідало більше 82 мільйонів чоловік. Не дивно, адже Америка - дивовижна країна, яка поєднує безліч абсолютно різних штатів.
У цій статті зібрані 15 місць, які обов'язково потрібно подивитися в Америці!

1 Гранд-Каньйон
Це дивовижне місце є одним з найглибших каньйонів у світі і національним парком США. Він був прорізаний річкою Колорадо по території штату Арізона. Весь каньйон можна проїхати за вісім днів, причому весь шлях буде оснащений спеціально для туристів. Варто відзначити, що в Гранд-каньйоні знаходяться резервації племен індіанців, яких теж дуже люблять відвідувати туристи.

2 Національний парк Йеллоустон
Як і Гранд-Каньйон, парк Йеллоустон теж є об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Його найкраще відвідувати в пішому поході, який триватиме приблизно 12 днів. Туристи зможуть своїми очима побачити красу першого в світі національного парку, який діє з 1872 року. А подивитися тут є що - супервулкан, озеро Йєллоустон, печери, річки і багато іншого.

3 Статуя Свободи
Справжнім символом США є статуя Свободи, яка розташовується на однойменному острові. Ця 93-метрова статуя була подарована Францією в честь виставки 1876 року і 100-річної річниці незалежності Америки. На даний момент ця скульптура жінки в одязі, що розвивається є об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Відвідати цю американську пам'ятка можна на поромі.

4 Гора Рашмор
Одна з безлічі гір в США, Рашмор, знаменита своїм 18-метровим барельєфом зі скульптурними портретами чотирьох президентів США. Тут зображені Вашингтон, Рузвельт, Джефферсон і Лінкольн. Щоб його побудувати, треба було 14 років і 400 робітників. Робота була завершена в 1941 році.

5 Walt Disney World
Діснейлендів по всьому світу дуже багато, але найбільший і відвідуваний розташований в штаті Флорида. Його площа просто величезна - понад 100 кв. метрів, причому вона постійно збільшується. Він складається з чотирьох тематичних парків, 24 готелів, двох аквапарків і маси магазинів і кафе. Він був відкритий в 1971 році і з тих пір працює без вихідних і свят.

6 Голлівуд
Про Голлівуді чули всі, ця назва вже давно стало прозивним. Однак це всього лише район Лос-Анджелеса, який населений акторами і дуже тісно пов'язаний з кіноіндустрією. Туристи дуже люблять це місце, адже тут можна зустріти знаменитостей на кожному кроці. Також своїми очима можна побачити знаменитий напис і прогулятися по Алеї Слави.

7 Новий Орлеан
Один з найбільш незвичайних міст США - Новий Орлеан. Його варто відвідати, щоб своїми очима побачити його унікальність і відчути атмосферу. Новий Орлеан поєднує в собі франко-іспанську культуру, різноманіття мов, унікальну архітектуру і багато іншого. Також це місто вважають батьківщиною джазу. Новий Орлеан славиться своїми фестивалями, наприклад, знаменитим Марді Гра.

8 Вашингтон
Для тих, хто відвідує США в перший раз, обов'язково варто відвідати столицю країни - місто Вашингтон. У ньому розташовані представництва всіх органів влади США, в тому числі і резиденція президента, Білий дім. Також у Вашингтоні безліч музеїв, банків, фінансових організацій та інших важливих будівель. Якщо турист хоче побачити серце країни, то варто відвідати саме його!

9 Нью-Йорк
Нью-Йорк варто подивитися хоча б тому, що це найбільше місто в країні. Тут вирує життя, і знаходяться найбільші світові компанії. Нью-Йорк - місто великих можливостей, світових брендів, історичних будівель і унікальних музеїв. Для туриста тут відкривається маса можливостей і цікавих місць. Щорічно сюди приїжджає більше 9 мільйонів іноземних гостей.

10 Сан-Франциско
Це місто є дуже популярним туристичним напрямком. Він знаменитий своїми пам'ятками, серед яких острів (колишня знаменита в'язниця) Алькатрас, міст Золоті ворота, канатні трамваї. У Сан-Франциско є навіть музей російської культури! У місті незвичайна архітектура - поєднання вікторіанського і сучасного стилів.

11 Озеро Тахо
Озеро є популярним курортом не тільки для американців, але і для туристів з різних країн. Узбережжя одного з найбільших прісних озер в США всипане зонами для відпочинку та лижними базами. Озеро Тахо здебільшого розташовується в Каліфорнії, що додає йому популярності у гостей з інших країн.

12 Лас-Вегас
У США є місто, куди стікаються всі любителі ігор і розваг. Лас-Вегас - справжня столиця грального бізнесу, казино та ігрових павільйонів. У цьому місті життя кипить без вихідних, а неонові вогні виблискують 24 години на добу. Тут величезна кількість фешенебельних готелів, що робить його привабливим для світових компаній. Тут проводяться презентації, комік-кони, конференції та інші масові заходи.

13 Аппалачська стежка
У США є все, навіть спеціальний маршрут для пішого туризму. Найдовша пішохідна стежка простяглася на 3,5 тисячі кілометрів і 11 днів шляху. Стежка в гірській системі Аппалачі відкрита з весни по осінь, і через неї проходять тисячі туристів. Протягом всієї дороги (а це 14 штатів!) Для туристів обладнані всі зручності. Найменший подорожній на Аппалачской стежці - шестирічний хлопчик, який виконав цей шлях разом з батьками.

14 Гаваї
Для тих, кому мало континентальної частини США, є цілий Гавайський архіпелаг. Цей напрямок досить популярно серед туристів, незважаючи на те, що Гаваї - вулканічний острів. До речі, острови є частиною однойменного штату, що складається з восьми основних островів. На архіпелазі панує особлива атмосфера і унікальна природа, які не зустріти в інших куточках країни.

15 Майамі
Кожне місто США має неповторну атмосферу, і Майамі не виняток. Це місто славиться своїм фешенебельним районом Майамі-Біч, куди стікаються знаменитості. Щорічно в місто їде близько 38 мільйонів туристів, що приносить бюджету величезний дохід. Майамі відомий пляжами, клубами, історичними будівлями і щорічними заходами.

США - величезна країна, яка приваблює туристів з усього світу. Тут є все, що тільки душа забажає - від неймовірно красивої природи до шалено дорогих районів, де живуть знаменитості.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все