Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

5 найменших країн Європи і чому їх варто відвідати






Європа є однією з найменших частин світу, на території якої, проте, розташовані 50 держав. Така кількість країн обумовлено їх невеликими розмірами, серед них, втім, зустрічаються і держави-карлики. Багато туристів не прагнуть відвідувати маленькі держави, помилково вважаючи, що в них немає нічого цікавого. Сьогодні ми розповімо про 5 наймаленших держав і про те, на що звертати увагу під час відвідин.

Чим цікаві карликові держави Європи:

1. Ватикан. Це карликова держави не знає надлишку в туристах. Резиденцію вищого керівництва католицької церкви щорічно відвідують 6 млн чоловік. Особливою популярністю серед туристів користуються Собор Святого Петра, Сикстинська капела, музеї і знаменита бібліотека.

2. Монако. Крихітне князівство розташоване на південному заході Європи і з усіх боків оточене територією Франції. Монако асоціюється з розкішшю завдяки відомому казино Монте-Карло. Також тут проходить етап чемпіонату "Формули-1".

3. Сан-Марино. Найстаріша держава Європи, яка дожила до наших днів в початкових межах. Сан - Марино з усіх боків оточено Італією. Незважаючи на те, що площа держави становить всього 61 кв. км на території Сан-Марино є кілька середньовічних фортець, також туристів радують неймовірні пейзажі.

4. Ліхтенштейн. Альпійська держава більше за Сан-Марино всього на 1 кв.км. і розташована між Австрією і Швейцарією. Лінхейштен відомий як "податковий рай", а також славиться гірськолижними курортами.

5. Мальта. Найбільша з крихітних держав Європи - Мальта. Країна розташовується на островах Мальтійського архіпелагу, а площа її не перевищує 320 кв. км. Мальту цікаво буде відвідати туристам, які цікавляться історією (оскільки на острові збереглася стародавня фортеця, що витримала облогу османів), а також любителям просто відпочити на пляжі під сонечком (країна відома м'яким середземноморським кліматом).



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все