Отдыхайте с нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Оставте свое имя и номер телефона, в ближайшее время мы с вами свяжемся.

Які сендвічі потрібно спробувати в інших країнах






В 1900 році американський гастроном Луї Лессінг у своєму рідному місті Нью-Хейвені продав перший гамбургер. Саме він поклав традиційний німецький біфштекс між двома круглими булочками, додав соус і листочок салату. 

Бутерброд, сендвіч, бургер, гамбургер  кілька назв, здавалося б, найшвидшої і найпростішої страви. Але і її можна зробити делікатесом, якщо приготувати не так банально, як ми звикли. Що кладуть у сендвічі жителі інших країн? Ознайомтеся з переліком найсмачніших бутербродів. Голодним дивитися не рекомендується.

1. В'єтнам

Банха мі –  в'єтнамський бутерброд з багета, фаршированого смаженою свининою і овочами з додаванням коріандру і халапеньо.

2. Туреччина

Донер-кебаб поширений не тільки в Туреччині, але і в багатьох інших країнах. Це бутерброд з коржі, нарізаної баранини, овочів і соусу. 

3. Мексика

Традиційна мексиканська семіта може бути приготовлена з різних видів м'яса, авокадо, білого сиру, цибулі на спеціальній булочці бріоши (яка виглядає як булочка для гамбургера, але насправді це солодка булка зі здобного тіста). 

4. Колумбія

Арепа – сендвіч з товстого кукурудзяного хліба, в який додається свиняча ковбаска (чорізо) з соусом чилі.

5. Японія

Японський кацу-сандо складається з обсмаженого м'яса на білому хлібі з додаванням майонезу і гірчиці. 

6. Канада

Улюблений бутерброд канадців –  це копчене гостре м'ясо на житньому хлібі з гірчицею і огірком. 

7. Індія

Вада пав –  популярний фастфуд, який ідеально підходить вегетаріанцям. Це сендвіч, що складається з несолодкої булочки (пав) і двох картопляних котлеток (вада).

8. Австралія

В Австралії дуже люблять густу дріжджову пасту веджімайт, тому для місцевих жителів ідеальним бутербродом є простий тост з цією пастою і сиром. 

9. Куба

Медіаноче (“опівночі”) – популярний на Кубі бутерброд для нічного перекусу: солодка булочка зі смаженою свининою, шинкою, сиром та огірками, приправленими гірчицею. 

10. Чилі

Бутерброд з Чилі під назвою чакарера готують на круглій булочці для гамбургерів з тонко нарізаною індичкою або свинячим стейком, помідорами, вареною зеленою квасолею, перцем чилі і зеленими бобами.

11. Венесуела

Сендвіч арепа з товстого кукурудзяного хліба, в який додається свинина, сир, авокадо і банани. 

12. Португалія

Франсезінья –  португальський бутерброд з хліба, шинки або копченої свинячої ковбаси, або стейка, покритий зверху плавленим сиром і томатним соусом. 

13. Данія

Королем датської кухні одностайно називають смьоребред –  бутерброд з житнього хліба з вершковим маслом. В якості начинки використовують рибу, м'ясо, креветки, ліверний паштет, варені яйця, свіжі помідори і сири всіляких сортів.

14. Німеччина

Товстий шматок м'яса (зазвичай суміш з яловичини, свинини, бекону та цибулі) подається на булочці з гірчицею. Зазвичай його їдять гарячим.

15. Франція

Популярний бутерброд у Франції –  жамбон бер. Це багет з шинкою і вершковим маслом, сиром і огірком.

16. Польща

Традиційний бутерброд у Польщі –  запіканка. Роблять її зазвичай на половинках багета або білого батона, в якості класичного топінгу використовуються обсмажені гриби і сир (і часто ще що-небудь м'ясне), а готовий бутерброд поливають кетчупом і посипають дрібно нарізаним шніт-цибулею.

17. Пуерто-Ріко

Триплета складається з трьох видів смаженого м'яса –  яловичини, свинини і курчати (або шинки). Також всередину додають хрустку картоплю, банан, салат, рукколу, сир і цибулю. 

 



Отзывы
Статьи Читать все
Новости Читать все