Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Подорож інтроверта: 5 місць в світі, де можна побути наодинці з самим собою






Популярні пам'ятки дуже багатолюдні, натовпи туристів невтомно снують у всіх напрямках. Часом, навіть не інтроверту там складно зосередиться і по-справжньому насолодитися дивовижними краєвидами та вивчити історію даної місцевості. Тому ми вирішили визначити, які місця в світі потрібно відвідати інтроверту, де можна комфортно провести час без напливу туристів.

Ундредал, Норвегія

У норвезькому селищі Ундредал проживає всього 100 осіб. І хоча це місце не обділено туристами, мандрівникові-інтроверту тут буде цілком комфортно. Тут можна відпочити від міського шуму, насолодитися приголомшливим видом на Аурландс-фьорд, а також спробувати місцеву кухню. Також варто відвідати найменшу дерев'яну церкву Норвегії, яка також розташована в Ундредалі.

Ронда, Іспанія

Для відновлення сил і милування старовинною архітектурою мандрівникові-інтроверту варто відправитися в найкрасивіший містечко Андалусії - Ронду. Головною визначною пам'яткою Ронди є древній арочний міст, який також називають місцем сили. Дійсно, стародавня споруда вражає своєю міццю і красою. Також в Ронді варто відвідати Монастир Санто Домінго, Церкву Санта-Марія-ля-Майор, Палац Мондрахон, Палац Сальватьерра, музей Розбійників і інші.

Морро-Де-Сан-Паулу, Бразилія

Морро-Де-Сан-Паулу - це бразильський курорту на острові Тіньяне, який лежить в Атлантичному океані. Тут можна знайти безлюдні пляжі і відпочити на самоті, також можна зайнятися дайвінгом і снорклінгом або ж відправитися в похід мальовничим гірськии районом. Але головне, тут ти точно відпочинеш від міської суєти і шуму мегаполісу.

Сапа, В'єтнам

Якщо для тебе в відпочинку головне гори, сміливо вирушай в невелике містечко Сапа, яке розташоване у В'єтнамі. Там проживає всього 9 тисяч осіб. Головною визначною пам'яткою Сапи є пік Фаншіпан - найвища вершина Індокитаю. Тут ти зможеш вдосталь намедетуватися розглядаючи приголомшливі гірські пейзажі.

Ордос, Китай

Інтровертам також цікаво буде відвідати місто-привид в Китаї. Його місцева влада звела близько 20 років тому. Ордос є ультрасучасним мегаполісом з висотками, спортивними об'єктами і концептуальною архітектурою. Однак, незважаючи на свої переваги, місто так і не заселили люди. Причиною цього стала висока ціна на нерухомість. Розрахований на 100 тис. осіб, Ордос сьогодні заселений лише на 2%. Якщо ти хочеш погуляти по великому мегаполісу без людей - відмінна ідея відвідати Ордос.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все