Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Лоукост-аеропорти Європи: як дістатися до міста дешево






Популярні лоукост-авіалінії часто літають з України та Польщі в аеропорти Європи, які знаходяться на значній відстані від місця призначення. Так, наприклад, приземлившись в аеропорту Париж (Бове) ти за фактом знаходишся в 70 кілометрах від Парижа! Які аеропорти знаходяться в значному віддаленні від міст, як дістатися до міста і не витратити всі заощаджені на лоукост-перельоті кошти, читай в нашому матеріалі.

  • Аеропорт Ейндховен (Амстердам)

    Аеропорт Ейндховен (Амстердам) EIN знаходиться в 120 кілометрах від Амстердама, на дорогу доведеться витратити ще близько 1 години 30 хвилин. Найдешевшим варіантом дістатися від аеропорту Ейндховен до безпосередньо Амстердама скористатися автобусом Fliixbus. Квиток до Амстердама обійдеться в 8 – 12 євро.

  • Аеропорт Франкфурт-Хан

    Аеропорт Франкфурт-Хан HHN знаходиться в 120 кілометрах від Франкфурта-на-Майні. Тут також можна скористатися бюджетним автобусом Fliixbus. За квиток до Центрального вокзалу в Франкфурті-на-Майні доведеться заплатити 13 євро.

  • Аеропорт Меммінген (Мюнхен)

    Аеропорт Меммінген (Мюнхен) FMM теж знаходиться в пристойній віддаленості від міста. Меммінген і Мюнхен відділяють 110 кілометрів. І в Німеччині тобі на виручку прийде автобус Fliixbus, за квиток в якому потрібно буде заплатити від 5 до 15 євро. Що в рази менше ніж за таксі, ціни на яке стартують від 150 євро!

  • Аеропорт Сандефьорд (Осло)

    Аеропорт Сандефьорд (Осло) і норвезьку столицю теж поділяють 110 кілометрів. Найбільш бюджетним способом дістатися до Осло – доїхати поїздом. З аеропорту до залізничної станції Torp курсують безкоштовні автобуси. Квиток на поїзд коштує близько 26 євро, однак якщо купувати квиток під час розпродажу можна здорово заощадити, виклавши лише 10,5 євро за квиток.

  • Аеропорт Стокгольм (Скавста)

    Аеропорт Стокгольм (Скавста) NYO і безпосередньо Стокгольм поділяють 100 кілометрів. І тут ти зможеш здорово заощадити, скориставшись автобусом Fliixbus. Ціна квитка коливається від 8 – до 15 євро.

  • Аеропорт Бове (Париж)

    Аеропорт Бове (Париж) знаходиться в 70 кілометрах світової столиці моди і романтики. До Парижа можна бюджетно дістатися шатлом (якщо купувати квиток онлайн, то доведеться заплатити 15,9 євро в одну сторону). Другий варіант з аеропорту дістатися автобусом (за 4 євро) до станції Corolis, а звідти паризького вокзалу Gare du Nord (квиток обійдеться в 15 євро).



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все