Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Ласкаво просимо в Домініканську Республіку!






Домініканська Республіка - це, безсумнівно, найголовніше туристичний напрямок в Карибському басейні. Багато туристів, як з Південної, так і з Північної півкулі, обирають цей чудовий райський куточок у якості місця для проведення своєї відпустки або канікул, де в зимові місяці можна знайти притулок від холоду, поганої погоди та сумного настрою. Країна вічного літа відома своїми пляжами, серед яких Пунта - Кана й Баваро - найпопулярніші серед гостей країни.

Ось дише кілька причин чому варто відвідати Домінікану разом з ПАН Терра:

1. Розкішний пляжний відпочинок

Мальовничі домініканські пляжі розтягнулися на сотні кілометрів. Всі вони відмінно обладнані для відпочинку, тут будь-який турист може обрати собі пляж до душі. У Кабарет багато барів та проводяться вечірки, на Сосуа та Пунта Кані відмінні рифи, Ель Моро - відокремлене містечко для романтиків, а пляжі острова Еспаньола ідеальні для сімей з дітьми.

2. Серфінг

Домініканська республіка - це не просто безліч пляжів. Це ще й безліч спотів. Бока Чіка, Кабарете, Лас Салінас - у величезному переліку місць, придатних для серфінгу, можна знайти як і надпопулярні та навіть культові місця, так і дикі пляжі, як тихі лагуни, так і відкриті простори з найсильнішими хвилями в будь-який час. Для кожного серфера зі стажем відвідування Домінікани не просто рекомендовано, а чи не обов'язково.

3. Вуличні художники

Як в Європа вже давно окуповані ділками та епігонами, тому на пошук чогось справжнього та цінного в Європі можна витратити багато часу: поки вивчиш квартали художників, поки відвідаєш хоча б кілька салонів та галерей... У Санто-Домінго все простіше: на вулицях Домініканської столиці шанс зустріти майстра куди вище, а значить, вище шанс привезти додому дійсної цінний зразок сучасного живопису.

4. Озеро Енрікильо

У Новому Світі солоних озер обмаль Енрікильо ж серед інших виділяється тим, що, подібно до Мертвого моря, лежить в міжгірській рифтової улоговині нижче рівня Світового океану. Річок в озеро впадає мало, опади тут теж рідкість, тому пейзажі біля Енрікильо дивні та часом навіть сюрреалістичні: химерна берегова лінія, бродячі на мілинах фламінго, далекі гірські вершини що зникають в димці, дерева, які стоять без листя. Але будьте обережні: в озері водяться крокодили, які звикли до солоної воді!

5. Блакитні камені

Домініканська республіка відома також блакитним янтарем (причина відмінності від балтійського бурштину - специфічний склад смоли тропічних дерев) та забарвленим в небесно-хмарний колір каменем під назвою ларимар (він являє собою звичайний силікат, але домішки розсіяних металів роблять його синюватим). Всупереч популярним міфам, ні на блакитний бурштин, ні на ларимар у Домінікани монополії немає. Проте саме тут найпростіше купити вироби з цими каменями. Остерігайтеся підробок!

6. Відпочинок для двох та романтичні весілля

Відпочинок в Домінікані - кращий подарунок для закоханої пари. Серед первозданних пейзажів так приємно шепотіти слова кохання під шум хвиль. А можна влаштувати символічне весілля та сказати один одному «Так» в тіні кокосових пальм, під щебет тропічних птахів. Вечеря при свічках на пляжі або прогулянка на яхті з шампанським завершать незабутній день.

7. Прекрасний клімат

У цій спекотній тропічній країні завжди тепло, немає особливої ​​різниці між зимою та літом. Навіть якщо й пройде тропічна злива, вона швидко закінчується. Клімат дозволяє туристам відпочивати тут цілий рік, насолоджуючись гарячим сонцем та чистими водами Атлантичного океану й Карибського моря.

8. Смачна їжа та екзотичні фрукти

В Домінікані всі страви готують унікальними способами, в результаті їжа смачна та здорова, та являє собою суміш африканських, європейських та карибських страв. Рис, м'ясо, квасоля, овочі, смажені банани, риба з кокосовим горіхом. Та крім того, безліч свіжих фруктів, деякі з яких можна спробувати тільки тут.

9. Привітні жителі

Домініканці, як і представники багатьох острівних народів, привітні та добродушні. Вони роблять все, щоб відпочинок гостей проходив по вищому розряду. Вам сподобається бачити посмішки на обличчях та отримувати щире тепло сердець цих простодушних, гостинних людей.

10. Цікаві ціни

У Домінікані не тільки ром коштує дешево. Вас може здивувати устриця, яка буде коштувати менше, ніж лимон, з яким її подадуть. Так що кілька фраз по-іспанськи, широка посмішка та деяке знання місцевої специфіки зможуть істотно скоротити ваші витрати під час відпочинку в цій чудовій країні.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все