Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

RH Princesa 4*




РАСПОЛОЖЕНИЕ

Готель розташований за декілька хвилин ходьби від парку Аїгуера міста Бенідорм. Неподалік від закладу гості знайдуть численні крамниці, ринки і бари. Відстань до аквапарку Aqualandia становить менше 3 км. 


ОБЩАЯ ИНФОРМАЦИЯ ОБ ОТЕЛЕ

Це помешкання розташоване в 7 хв. ходьби від пляжу Готель RH Princesa розміщений у тихому районі міста Бенідорм за 400 метрів від пляжу Леванте. До послуг гостей плавальний басейн з 2 гірками, басейн з гідромасажем і майданчик з водними атракціонами для дітей. У закладі надається безкоштовний Wi-Fi.


НОМЕРА

Світлі й просторі номери готелю RH Princesa мають дерев'яну підлогу. Вони оснащені кондиціонером, міні-баром і телевізором із плоским екраном. Більшість номерів виходять на власну терасу. В номерах: балкон, ванная, кондиционер, мини-бар, сейф, телевизор, телефон, центральное отопление.


ИНФРАСТРУКТУРА И УСЛУГИ

За додаткову плату в розпорядженні постояльців спа-центр готелю RH Princesa з критим басейном із підігрівом води, гідромасажною ванною і турецькою лазнею. Також тут пропонуються косметичні процедури. У тренажерному залі проводяться заняття з аеробіки. Біля цілодобової стійки реєстрації гості можуть скористатися пунктом обміну валют і взяти напрокат велосипеди. Для дітей у закладі облаштовано дитячий ігровий майданчик. Инфраструктура: Сервис, бар, бассейн, бассейн детский, бассейн крытый, детская площадка, джакузи, няня, парковка, сауна, шоу программы, открытый солярий, зеленая зона, багажная комната, бильярд, настольный теннис, тренажерный зал.


ПИТАНИЕ

У готелі працюють кафе-бар, ресторан з обслуговуванням за системою "шведський стіл", а також піано-лаунж.


ПЛЯЖ

До пляжа 400 метров.


ДЛЯ ДЕТЕЙ

Детская кроватка, детское меню в ресторане.

Узнать цену Назад к списку

Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все