Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

ПОД СОЛНЦЕМ ТОСКАНЫ






АВТОБУСНИЙ ТУР

Про Тоскану… зі смаком + Монтекатіні-Терме

Маршрут: Львів - Грац - Пістойя - Лукка - Сієна - Сан-Джіміньяно - Вольтерра - Пієнца - Кортона - Ареццо - Флоренція - Піза - Любляна - Львів

Кількість днів: 10

Дати виїзду 2017: 09.09, 23.09, 14.10, 21.10, 11.11,

БЕЗ нічних переїздів!

В турі є можливість:

  • Відпочити 2 ночі на термальному курорті Монтекатіні-Терме
  • Погостювати в царстві відомого білого мармуру провінції Маса-Каррара
  • Покупатися в Тірренському морі на узбережжі Версилії
  • Відвідати райський куточок – Заповідник Чінкве-Терре («П’ять земель»)
  • Пройтись по слідам вампіра Едварда і Белли в містечку Вольтерра
  • Насолодитися божественною красою долини Валь Д’Орча
  • Продегустувати вина регіону Кьянті і Монтепульчано
  • Подолати лабіринти вуличок району Ольтранто

 

День 1. Львів

Безплатні трансфери «ж.д. вокзал – Термінал – А»

Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».

Переїзд по території Угорщини. Поселення в транзитному готелі. Ночівля

 

День 2. Грац

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Австрію.

Оглядова екскурсія «Таємна любов Австрії». Розкинувшись у підніжжі величних Альп, Грац є столицею землі Штігрія і другим за величчю містом в Австрії. Розташувавшись на берегах ріки Мур, він вдало поєднує сучасне життя та історичне минуле. Запрошуємо зануритись у багатовікову історію, колись блискучої резиденції Габсбургів, прогулятися по лабіринтах ренесансних двориків, піддатися чарівності затишних середньовікових вуличок, помилуватися чудовою панорамою, що відкривається з замкової гори на червоні черепичні дахи старого міста…

Переїзд в Італію. Поселення в транзитний готель. Ночівля.

 

День 3. Лукка - Пістоя - регион Тоскана

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Тоскану.

Ласкаво просимо в один із самих мальовничих районів Італії. Сонце, прозоре повітря, аромати прямих трав і фруктів, зелені пагорби з оливами та кипарисами, виноградники, де зріють грона, які скоро перетворяться в к’янті – вино настрою, все це вона – Тоскана.

Розпочинаємо ми наше знайомство з цією областю екскурсією по камерному і тихому містечку Пістойя. Оточена високими стінами з цитаделлю, Пістойя багата безліччю старовинних церков, палаців і соборів. В місті дуже добре збережений історичний центр, а своєрідна Соборна площа схожа на театральну сцену. Саме тут знаходяться головні визначні пам’ятки міста – Кафедральний собор з баптистерієм і дзвіницею. Єпископський палац, Преторський палац, Палац комуни, колишня церква Богоматері лицарів, вежа Катіліни. З давніх часів Пістойя відома своєю зброєю, тут виготовлялись перші пістолети, що отримали свою назву від імені міста і крихітні кинджали «пістола». Переїзд в Монтекатіні-Терме. Поселення в готелі. Відпочинок на курорті. У вільний час рекомендуємо екскурсію:

«Лукка – оперна столиця Італії» (33€/28€). Це старовинне місто здатне закохати в себе з першого погляду кожного, своєю насиченою історією, красивими церквами, розкішними ресторанами. Лукка - одне з небагатьох італійських міст, де практично повністю збереглися стародавні кріпосні стіни. Саме вони дарують місту неповторну атмосферу Середньовіччя, затишку та романтики. Також Лукка вважається оперною столицею Італії, батьківщиною Пуччіні. Повернення в готель. Ночівля.             

 

День 4. Каррара - Масса - Форте дей Мармі - Чинкве-Терре - Генуя

 Відпочинок на курорті. Для бажаючих пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:

«Чінкве-Терре – веселка емоцій» (38€+вх. квиток). Заповідник Чінкве-Терре – це природне багатство. Місце, відоме у всьому світі, як кілька маленьких середньовічних поселень в провінції Ла Спеції: Монтероссо, Вернацца, Манаролла і Ріомаджоре, вважається світовим надбанням людства і знаходиться під охороною ЮНЕСКО. Старовинні церкви, яскрава палітра різнокольорових будиночків, величні скелі, покриті виноградниками, яскраве сонце і надзвичайно прозоре синє море, а також відома «стежка кохання» - складає неповторний місцевий пейзаж. Переконайтесь в цьому самі…

«Чудове творіння природи» (43€/38€). Сьогодні у нас з Вами буде можливість помилуватись Дуомським собором і середньовічною фортецею в Массі, відвідати містечко Каррара, яке пишається своїм унікальним Музеєм мрамору, де представлені всілякі зразки благородного каменю, що добувається в Апуанських Альпах. Масса-Каррара – справжнє царство білого мармуру. Не випадково великий Мікеладжело із сортів мармуру віддавав перевагу саме каррарському, цей красивий природний матеріал прославив місто далеко за межами Італії. Також запрошуємо покупатися в Тірренському морі на курорті Форте дей Мармі, відомим своєю тишею і елегантністю…

 «Господиня моря – Генуя» (43€/38€). Стародавня морська держава і найбільший порт в Північній Італії Генуя є столицею Лігурії, а історична спадщина «портової республіки» не дає спокою багатьох дослідникам. Вузенькі вулички, маленькі площі, сходинки в своєму тісному просторі приховують тисячолітню історію міста. Тут народився відомий мандрівник Христофор Колумб, поет Петрарка і композитор Паганіні. Це місто ще в царські часи любила відвідувати російська аристократія і зараз у його передмісті знаходиться сама відома курортна зона країни. Повернення в готель. Ночівля.

 

День 5. Вольтерра - Сієна - Дегустация сыров в Италии

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Сієну. УВАГА!!! ПЕРЕСУВАННЯ ПО СІЄНІ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ! (Квиток оплачується самостійно)

Запрошуємо на екскурсію «Перлина в короні Тоскани». Зручно розкинувшись на трьох пагорбах, Сієна вважається одним з найкрасивіших міст Тоскани. Багато століть тому тут було створено безліч архітектурних шедеврів, які сьогодні роблять Сієну яскравою. Це невелике місто не схоже на будь-яке інше місто Італії. Оточена стіною з кількома воротами, з середньовічних часів Сієна зберегла свій первісний вигляд суворої недоступності… Поселення в готелі в районі Сієни. У вільний час пропонуємо екскурсію:

«Подорож в минуле» (38€/30€). Місто Вольтерра, немов загубилось серед мальовничих тосканських пагорбів, далеко від туристичних маршрутів, колись було одним з головних Етруських міст-держав. Тут чудово поєднуються пам’ятники архітектури різних історичних епох – від етруських часів і періоду античного Риму до Відродження. Ми відвідаємо майстерню ремісника, який за пару хвилин перетворить шматочок алебастру в дуже симпатичний сувенір. Пройдемось по слідам вампіра Едварда і дівчини Белли, адже саме тут розвивається сюжет роману американської письменниці Стефані Майєр «Молодий міясць» з кінофільму «Сутінки». Потім ми поїдемо на сироварню, де нам покажуть як виробляються знамениті тосканські овечі сири. Добродушна італійська господиня запропонує продегустувати сири власного виробництва.

Повернення в Сієну. Нічліг.

 

День 6. Ареццо - Кортона - Піенца - озеро Тразімено - долина Валь д’Орча

 Сніданок. Вільний час в Сієні.

Рекомендуємо екскурсію для справжніх цінителів природи «Чари долини Валь д’Орча» (60€/48€). Сьогодні ми з Вами відвідаємо землі Тоскани, відомі своїми панорамними краєвидами божественної, ні з чим не зрівняної краси. Природа, виноградники, кипарисові алеї і багатовікова історія надають цій землі надзвичайної чарівності. Долина Валь д’Орча це культурне, історичне та природне надбання людства, занесене до списку ЮНЕСКО як унікальний культурно-історичний ландшафт. Тут можна відчути дух справжньої Тоскани. Нас чекають: «ідеальне місто» Піенца, батьківщина папи Пія ІІ, який вирішив перетворити своє рідне місто в символ італійського відродження; місто солодкого життя - Кортона, яке Італія називає музеєм під відкритим небом, зупинка для купання в найбільшому у Центральній Італії озері Тразімено. Далі ми відправимось в древнє етруське місто Ареццо – батьківщину Джордо Вазарі Петрарки. Історія появи нотної грамоти безпосередньо пов’язана з цим чудовим містечком. А майстерність місцевих ювелірів засліплює покупців зі всього світу… Повернення в готель. Ночівля

 

День 7. Сан-Джиміньяно - Флоренція - дегустация вина в Италии - Монтериджоні - Галерея Уффіці - район Ольтрарно

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Сієні. Рекомендуємо факультативну екскурсію:

«Хмарочоси середньовіччя» (38€/30€). У самому серці італійського регіону Тоскана знаходиться чарівне містечко Сан-Джіміньяно. Місто чудово зберегло свій середньовічний вигляд, включаючи міські стіни і тринадцять кам’яних веж – «хмарочосів середньовіччя». Всіма своїми вежами Сан-Джіміньяно несамовито тягнеться в небо. Крім того, місто відоме білим вином Верначча, яке виготовляється із старого тосканського сорту винограду, що вирощується в околицях міста. У нас буде чудова можливість дегустації смачного вина на одному із місцевих виноградників. Завершимо нашу поїздку відвідуванням вражаючої фортеці Монтеріджоні. Місто найбільш відомий чотирнадцятьма вежами, що підносяться над ним. Ці вежі згадуються в Божественній комедії Тосканського поета Данте Аліг’єрі.

13:00 - Переїзд до Флоренції.

Запрошуємо на екскурсію Флоренція – «кам’яна квітка». Флоренція – це не просто італійське місто, це – сама Італія. Флоренція дивовижно гармонійно поєднує у собі велич та помпезність Риму, романтичність Венеції, могутність Ватикану, спокій та затишок Верони. Флоренція – це батьківщина епохи Відродження, це «Давид» Мікеланджело та «Венера» Ботічеллі, це площа Сеньйорії та «Ворота раю», це дзвіниця Джотто та Понте-Веккьо. Здається, що духом мистецтва пронизане навіть тутешнє повітря. Воно збирається десь високо на горі Монтальбано та спускається вниз, прямуючи по вузькими вуличками міста, просочується у затінені сади Медичі та щільним кільцем змикається над куполом Брунеллескі. Вільний час в Флоренції. Для всіх бажаючих рекомендуємо факультативні екскурсії:

Відвідування Галереї Уфіцци (23€+вх. квиток). Наш екскурсовод допоможе розібратись в найбільшій колекції живопису епохи Відродження.

«Вузькими вуличками Ольтрарно» (18€/10€). Запрошуємо зазирнути на лівий берег ріки Арно в гості до зовсім іншої Флоренції, де завжди пліч-о-пліч жили, і аристократія, і простий народ. Ольтрарно часто називають музеєм під відкритим небом. Гуляючи вузькими вуличками цього дивовижного району, ми заглянемо в старовинні майстерні, побачимо одну з перших церков міста – Санта Фелічіта, церкву Санто Спіріто Капеллу Бранкаччі, палац відомої фатальної красуні Бьянкі Капелло і, нарешті, познайомимося з палаццо Пітті, якому й судилося було перетворити Ольтрарно в модний аристократичний район.

Поселення в готель. Ночівля.

 

День 8. Піза - Падуя

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Флоренції.

Рекомендуємо поїздку в Пізу (38€/30€), на допомогу падаючій Пізанській вежі. Колись Піза оскаржувала вплив Генуї та Венеції на морях. А тепер лише покірно пожинає лаври однієї комічної архітектурної помилки, завдяки якій місто стало брендом, листівкою, предметом національного надбання. Але не варто віддавати вежі всю увагу. Адже є ще Площа Чудес, причали Лунгарно і будинок Галілео Галілея.

Виїзд з Флоренції.

Для всіх бажаючих пропонуємо факультативну поїзду в Падую (30€/26€). Місто, що засноване троянцями, можна сміло вважати благословенним, у якого 4 покровителі. Це дивовижне місто, де все дихає історією і культурою. Падуя – місто святого, шанованого у всьому світі (Святого Антонія), і місто знань, де розташований один з найдавніших університетів – Падуанський університет, в якому викладали Галілей і Коперник. Ми відкриємо для себе тут нову Італію, особливу і таємничу, наповнену красою і загадками…

Переїзд і поселення в транзитний готель на території Італії. Ночівля.

 

День 9. Любляна - Блед

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Словенію.

Сьогодні нас чекає столиця Словенії. Запрошуємо на оглядову екскурсію «Любляна – Прага у мініатюрі». Любляна – невеличке, але дуже гарне місто, що розташоване на обох берегах річки Любляніца. На правому березі розкинулося Старе місто, на лівому – парадні будівлі минулого століття. Найбільш відоме місце у Любляні – Люблянський Град – старий замок, що був споруджений ще у X-XI столітті. Центральною частиною міста є Тримостовьє – три пішохідних моста, що перекинуті через Любляніцу та прикрашені драконами. Словенці та, звісно ж, мешканці міста дуже люблять свою столицю та справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберігати індивідуальність та самобутність, які так личать будь-якому місту.

Пропонуємо екскурсію «Альпійська казка – озеро Блед» (38€/30€). Чарівне невеличке містечко Блед з мальовничим островом посеред озера, замком на скелястій кручі і обрисом Юлійських Альп на далекому плані – все це створює приголомшений краєвид. Блед по праву називають «перлиною Альп». Неповторною особливістю озера є крихітний острів, на якому побудована каплиця. Існує повір’я про те, що якщо загадати бажання під дзвоном каплиці, то воно обов’язково збудеться. Озеро Блед – це прекрасний і гармонійний куточок природи, який заворожує красою і абсолютно особливою енергетикою.Переїзд в транзитний готель. Ночівля.

 

День 10. Львів

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Угорщину.

У разі наявності часу переїзд в Егер – на батьківщину вогняних червоних вин. Всіх бажаючих запрошуємо на угорський гуляш та дегустацію знаменитих вин у вікових погребах, вирубаних з туфу в Долині Прекрасної дівчини (18€). Без сумніву таке закінчення подорожі Вам сподобається…

Перетин кордону.

Час прибуття у Львів орієнтовно -23:00 (залежить від проходження кордону).

Місце прибуття У Львів – Комплекс Термінал «А». Безплатний трансфер на ж.д вокзал.

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все