Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

5 небанальних ідей для вікенду в Україні






Душа нашої країни настільки бездонна, що хочеться досліджувати її знову і знову. Ех, якби ж на це можна було витратити ціле життя. А поки у нас є лише вихідні, зберігайте підбірку цікавих ідей!

Коростишівський каньйон (Житомирська область).
Колишнє родовище гірської породи неподалік від містечка Коростишів стало справжнісінькою перлиною серед тих, хто мріє про усамітнення неподалік від великого міста. Глибоке озеро та високі скелясті береги в соснах здатні захопити найбільшого естета. Тому, беріть палатки та гайда на зустріч природі!

Переяслав (Київська область).
Хоча розважальна інфраструктура цього містечка не є ідеально розвиненою, ми можемо сміливо радити його для вікенду наодинці з природою та відмінними музеями. В першу чергу, відправтесь на пікнік до берегів Дніпра (10-20 хвилин від центру). Ви побачите цю річку по новому, адже там вона нагадує бездонне море. Потім, вирушайте до Музею народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини. Вас здивують предмети побуту та історичні знахідки, що розташовані на 30 гектарах лісової території.

Виноробне господарство Князя П. М. Трубецького (Херсонська область).
Це місце є найстарішим виноробним виробництвом регіону. Тут створюють вина з французьких та італійських сортів винограду. Ви можете зануритись у процес виноробства, продегустувати декілька видів відмінного напою та просто відпочити душею серед природи Херсонщини.

 Чернігів (Чернігівська область).
Місто легенд неподалік від Києва захоплює туристів своєю чистотою, краєвидами та архітектурою часів Київської Русі. Вас точно захоплять десятки крутих закладів та старовинні храми міста.

Блакитна лагуна (Закарпатська область).
Райський куточок, що виріс наче з реклами шоколаду Баунті. Скелі, водоспад та бірюзова вода неймовірної краси стануть вашими візитівками на фото в Instagram. До речі, вода тут, навіть влітку залишається прохолодною. Тому атмосферу гірського відпочинку ви відчуєте на всі 100%



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все