Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

УМОВИ СТРАХУВАННЯ З 10.06.2020 ДЛЯ ПОДОРОЖУЮЧИХ ПО УКРАЇНІ






Шановні  клієнти!

Партнер ПП "ПАН ТЕРРА"  Страхова компанія ПрАТ «Європейське туристичне страхування» цим повідомленням доводить до Вашого відома, що з метою захисту інтересів громадян України та іноземних громадян, які планують туристичні та ділові подорожі по території України, в умови страхування були внесені зміни, а саме:

  1. В частині страхування медичних витрат та від нещасного випадку
  1. 1.1. До переліку ризиків програми Авключено ризик «відшкодування медичних витрат, здійснених на діагностування, амбулаторне та стаціонарне  лікування Застрахованої особи на COVID-19», при цьому відшкодування витрат здійснюється в межах страхової суми по полісу.
  2. 1.2. До переліку ризиків програми В  включено ризик «Оплата витрат на продовження амбулаторного лікування Застрахованої особи хворої на СOVID-19строком до 15 діб після закінчення строку дії Договорустрахування»

 

При цьому звертаємо Вашу увагу, що:

  • Витрати на проживання та харчування Застрахованої особи на час самоізоляції, карантині або обсервації під час перебування у подорожі без встановлення діагнозу СOVID-19 або при амбулаторному лікуванні на СOVID-19умовами страхування не покриваються.
  • Витрати на повернення Застрахованої особи до місця постійного перебування (проживання) після закінчення самоізоляції, карантину, обсервації без підтвердження діагнозу COVID-19 або після закінчення амбулаторного лікування або після закінчення стаціонарного лікування без потреби його продовження в місці постійного проживання (перебування) умовами страхування не покриваються
  1. В частині страхування фінансових ризиків
  2. 2.1. Договір страхування з умовами «Відміна/переривання подорожі» може бути укладений не менше ніж за 7 днів до початку подорожі.
  3. 2.2. До переліку випадків, які можуть бути причинами відмови від подорожі абопереривання подорожі, додано «Лабораторно підтверджене захворювання Застрахованої особи на COVID-19».
  4. 2.3. Обсервація, самоізоляція Застрахованої особи, як до так і після початку подорожі, через контакт з хворим на COVID-19, без встановлення Застрахованій особі діагнозу COVID-19, не будуть визнаватися страховими випадками, а навпаки додані у виключення з них.
  5.  

​​​​​​​Зазначені вище зміни вступають в силу по договорам страхування укладених починаючи з 10 червня 2020 року.

Цінуйте своє життя і звертайтеся до нас за страховими полісами.

Ви можете її оформити прийшовши до нас в офіс або просто по телефону +380672429595 та отримати протягом 5-ти хвилин в електронному вигляді.

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все