Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Кіпр відкриває свої кордони






Кіпр знову відкриває свої кордони і готовий приймати туристів з різних країн. І вже цієї весни ви знову зможете відвідати ваш улюблений острів.

Успішно впоравшись з епідемією COVID-19, уряд країни схвалив план по відновленню авіасполучення, який вступить в дію 1 березня 2021 року.
Згідно з документом, туристи з України зможуть полетіти до Ларнаки і Пафос, якщо у них буде негативний результат ПЛР-тесту, зроблений до 72 годин до вильоту. Повторний тест потрібно буде здати в аеропорту прибуття.

Щоб безпечно дістатися до острова, необхідно отримати перепустку на кіпрський рейс. Тому перед прильотом слід зареєструватися на сайті cyprusflightpass, заповнити анкету і форму декларації.
Також, важливо повідомити, що з 1 лютого вводиться класифікація країн, для громадян яких будуть діяти різні обмеження при в'їзді на Кіпр. Розподіл країн здійснюється відповідно до епідеміологічною ситуацією, при цьому кожна категорія має свій перелік обов'язкових правил для в'їзду на острів.

Зелена категорія включає всі країни ЄС. Пасажири з цієї категорії можуть прилітати в аеропорти Лімассола і Пафосу без обмежень.

Помаранчева категорія. Вона включає країни Європейської економічної зони (ЄЕЗ), Швейцарію та Великобританію. Туристи повинні будуть надати перед посадкою на борт літака на Кіпр негативний результат ПЛР-тесту, зроблений протягом 72 годин до поїздки.

Червона категорія включає Україну, Ізраїль, Ліван, ОАЕ, Йорданії, Саудівської Аравії, Єгипту, Білорусь і Росію. У пасажирів з цих країн будуть вимагати два ПЛР-тесту. Один повинен бути зроблений за 72 години до польоту, інший - в аеропорту прибуття.

В сіру категорію віднеслі всі інші країни. З ціх стран можна буде прілітати тільки  тим, у кого є вид на проживання або громадянство Кіпру, їх родичам. Пасажирам з цієї категорії придется піти на самоізоляцію на 14 днів после прильоту в країну.

Категорізація стран буде щотижня оновлюватіся Міністерством охорони здоров'я.

З усіх вимог є виключення: пасажири, які будут вакциновані від COVID-19, звільняються від тестування до и після прильоту в аеропорті Кіпру.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все